REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Actorul Jonathan Majors va trebui să urmeze consiliere după condamnarea pentru violenţă domestică

Actorul Jonathan Majors va trebui să urmeze consiliere după condamnarea pentru violenţă domestică

A.F. 10 aprilie 2024 | 00:00 113

Jonathan Majors, un star hollywoodian în ascensiune înainte ca violenţa domestică să-i deturneze cariera, a evitat luni sentinţa cu închisoarea şi a fost condamnat la un an de consiliere împotriva violenţei domestice după ce a fost găsit vinovat de agresiune împotriva fostei sale iubite, potrivit Reuters.

Actorul Jonathan Majors va trebui sa urmeze consiliere dupa condamnarea pentru violenta domesticaJonathan Majors

Sentinţa a fost dată de judecătorul Michael Gaffey de la Curtea Supremă din Manhattan, unde Majors a fost găsit vinovat pe 18 decembrie de câte un cap de acuzare pentru agresiune de gradul al treilea şi de hărţuire de gradul al doilea, niciuna dintre ele infracţiune, împotriva lui Grace Jabbari.

Majors risca până la un an de închisoare, dar procurorii districtuali din Manhattan au recomandat consilierea. Trebuie de asemenea să continue terapia şi să stea departe de Jabbari.

Priya Chaudhry, un avocat al lui Majors, nu a dat curs imediat unei solicitări de comentarii din partea Reuters. Jabbari l-a dat în judecată pe Majors luna trecută pentru defăimare, agresiune, bătaie şi provocarea de suferinţe emoţionale într-o acţiune civilă înaintată în tribunalul federal din Manhattan.

Majors, în vârstă de 34 de ani, a devenit celebru după ce a făcut parte din distribuţia filmului ''The Last Black Man in San Francisco'', iar ulterior a avut succes pentru rolul din blockbusterele ''Creed III'' şi ''Ant-Man and the Wasp: Quantumania''.

Majors a interpretat personajul Kang Cuceritorul în mai multe producţii Marvel Studios inclusiv ''Quantumania'' şi era aşteptat să-şi reia rolul în 2026 în ''Avengers: The Kang Dynasty.''

Dar problemele sale juridice au dus la încheierea relaţiei cu Marvel după condamnarea primită.

Între timp, Walt Disney a eliminat în octombrie anul trecut din calendarul său de lansări pelicula ''Magazine Dreams'', din distribuţia căreia face parte şi Majors.

Acuzaţiile penale împotriva lui Majors au fost declanşate de o altercaţie din martie 2023, petrecută într-un SUV închiriat, în urma căreia Jabbari, iubita actorului la momentul respectiv, a avut un deget rupt, un braţ şi o ureche învineţite.

Jabbari a declarat că Majors a atacat-o după ce ea i-a smuls telefonul când a văzut un mesaj de la o altă femeie, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272