REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
14.2° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Actorul Regé-Jean Page, absent din sezonul doi al popularului serial „Bridgerton“

Actorul Regé-Jean Page, absent din sezonul doi al popularului serial „Bridgerton“

Replica API 5 aprilie 2021 | 00:00 1204

Ducele de Hastings îşi ia rămas bun: actorul Regé-Jean Page nu va apărea în cel de-al doilea sezon din ''Bridgerton'', a anunţat Netflix, spre disperarea fanilor acestui serial ultra-popular, informează AFP, citată de Agerpres.

Regé-Jean Page

Foto: (c) NAACP Handout via REUTERS

Adaptare a romanelor istorice ale americancei Julia Quinn, "Bridgerton", a cărei acţiune se desfăşoară în 1813 în Anglia, ne prezintă intrigile înaltei societăţi britanice, într-o cheie foarte modernă.

Limbajul, muzica, accentele feministe şi distribuţia, care pune accent pe diversitate, încalcă convenţiile serialelor de epocă, pentru a face subiectul accesibil cât mai multor oameni.

Primul sezon a urmărit aventurile delicatei Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), o tânără care îşi face debutul pe piaţa mariajelor din înalta societate londoneză, unde îl va întâlni pe ducele de Hastings (Regé-Jean Page), cu care se va şi căsători.

Producţia celui de-al doilea sezon va fi reluată în primăvară şi se va concentra pe viaţa sentimentală a fratelui lui Daphne, Lordul Anthony Bridgerton, interpretat de Jonathan Bailey.

Dar aventurile ducelui de Hastings se vor opri odată cu primul sezon, a anunţat vineri platforma Netflix.

"Dragii mei cititori, în timp ce toate privirile sunt îndreptate spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, ne luăm rămas bun de la Regé-Jean Page, care a interpretat atât de strălucit rolul ducelui de Hastings", se precizează într-o scrisoare semnată de naratoarea imaginară a seriei, Lady Whistledown, şi postată pe reţelele de socializare de către Netflix.

Shonda Rhimes, producătoarea serialului şi creatoarea "Grey's Anatomy" şi "Scandal", şi-a apărat decizia pe Instagram: "Amintiţi-vă: ducele nu va pleca niciodată cu adevărat", a scris ea.

În ianuarie, Netflix a anunţat că serialul a fost vizionat de 82 de milioane de conturi în patru săptămâni, un record.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272