REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Actorul și regizorul Jonah Hill se retrage din promovarea filmelor, pentru protejarea sănătății mintale

Actorul și regizorul Jonah Hill se retrage din promovarea filmelor, pentru protejarea sănătății mintale

Replica API 23 august 2022 | 00:00 640

Actorul și regizorul de la Hollywood Jonah Hill a declarat că aparițiile în mass-media și evenimentele cu public îi „exacerbează” atacurile de anxietate, așa că a decis să se retragă din promovarea filmelor pentru a/și proteja sănătatea mintală, scrie Sky News.

Jonah Hill

Jonah Hill a declarat că va face un pas înapoi de la promovarea viitoarelor filme pentru a-și proteja sănătatea mintală.

Actorul și regizorul a declarat că aparițiile în mass-media și evenimentele cu impact public i-au „exacerbat” atacurile de anxietate, conform Mediafax, citat de stiripesurse.ro.

El a spus că decizia a fost un pas „important” pentru el.

Într-o declarație pentru mass-media din SUA, starul de la Hollywood a dezvăluit că a terminat de regizat cel de-al doilea film al său, „Stutz”, un documentar despre el și terapeutul său care explorează, de asemenea, sănătatea mintală în general.

Hill a spus că filmul l-a purtat într-o „călătorie de autodescoperire” și că speră că îi va „ajuta pe cei care se luptă”.

„Întregul scop al realizării acestui film este de a oferi terapia și instrumentele pe care le-am învățat în terapie unui public larg pentru uz privat, prin intermediul unui film distractiv”, a spus el.

„Prin intermediul acestei călătorii de autodescoperire în cadrul filmului, am ajuns să înțeleg că am petrecut aproape 20 de ani confruntându-mă cu atacuri de anxietate, care sunt exacerbate de aparițiile în mass-media și de evenimentele cu public. Sunt atât de recunoscător că filmul va avea premiera mondială la un prestigios festival de film în această toamnă și abia aștept să îl împărtășesc cu publicul din întreaga lume, în speranța că îi va ajuta pe cei care se luptă. Cu toate acestea, nu mă veți vedea promovând acest film, sau oricare dintre filmele mele viitoare, acest pas fiind important pentru a mă proteja”, a spus Jihan Hill.

Actorul, cunoscut pentru interpretarea unor personaje comice în filme precum Superbad, 21 Jump Street și The Wolf Of Wall Street, a declarat că speră ca „Stutz” să normalizeze discuțiile despre problemele de sănătate mintală și de a acționa în acest sens.

„De obicei, mă strâmb la scrisori sau declarații de acest gen, dar înțeleg că fac parte dintre puținii privilegiați care își permit să își ia timp liber”, a spus el.

„Nu îmi voi pierde locul de muncă în timp ce lucrez la anxietatea mea. Cu această scrisoare și cu Stutz sper să fac să fie mai normal ca oamenii să vorbească și să acționeze în legătură cu aceste lucruri. Pentru ca ei să poată face pași pentru a se simți mai bine și pentru ca persoanele din viața lor să le înțeleagă mai clar problemele. Sper că lucrarea va vorbi de la sine și le sunt recunoscătoare colaboratorilor mei, partenerilor mei de afaceri și tuturor celor care citesc această scrisoare pentru înțelegere și sprijin”, a mai sus actorul și regizorul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108