REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Actriţa Annie Wersching, care a jucat în seriale cunoscute, precum 'Star Treck' şi 'Runaways', a murit la 45 de ani

Actriţa Annie Wersching, care a jucat în seriale cunoscute, precum 'Star Treck' şi 'Runaways', a murit la 45 de ani

Valentina CAMARA 31 ianuarie 2023 | 00:00 235

Actriţa americană Annie Wersching, cunoscută pentru roluri din seriale precum "24", "Star Treck", "Runaways" sau "Timeless", a încetat din viaţă la vârsta de 45 de ani, la doi ani după ce a primit diagnosticul de cancer, transmite EFE.

Actrita Annie Wersching, care a jucat in seriale cunoscute, precum 'Star Treck' si 'Runaways', a murit la 45 de ani Annie Wersching

Moartea actriţei a fost confirmată duminică, când apropiaţii ei au distribuit pe reţelele sociale o campanie de finanţare participativă online pentru ajutorarea familiei sale.

"Era o persoană rezervată din fire, iar diagnosticul a făcut-o şi mai rezervată. Ea a vrut să îşi protejeze copiii, a vrut să se facă bine ca să poată continua să lucreze şi, sincer, nu a vrut să vorbească despre asta. Şi-a dorit să îşi trăiască viaţa în felul ei şi să fie alături de familie", se arată în descrierea iniţiativei de pe pagina GoFundme.

Julie Plec, producătoarea serialului "The Vampire Diaries" în care a jucat Wersching, a distribuit campania pe Twitter şi a deplâns decesul actriţei. "Odihneşte-te în pace Annie, eşti un suflet minunat", a scris ea.

Într-o declaraţie pentru mass-media locale, actorul Stephen Full, soţul actriţei Annie Wersching, şi-a exprimat sentimentele după pierderea suferită. "Este o gaură imensă în sufletul acestei familii astăzi. Dar ea ne-a lăsat instrumentele necesare pentru a o umple", a spus el.

"Ea ne-a învăţat să nu aşteptăm ca aventura să ne găsească", a precizat Full, adăugând că va face acest lucru împreună cu cei doi copii ai lor, "cele două iubiri adevărate ale vieţii ei".

Wersching s-a născut în St. Louis, Missouri (SUA) în 1977, a obţinut o diplomă arte frumoase şi şi-a început cariera în serialul "Star Trek: Enterprise".

Cariera actriţei s-a concentrat în domeniul televiziunii, ea figurând în distribuţia unor seriale precum "Runaways", "The Vampire Diaries", "Bosch" sau "General Hospital".

Wersching a fost diagnosticată cu cancer în 2020, însă acest lucru nu a împiedicat-o să joace în seriale precum "The Rookie', "Star Treck: Picard" - în care a interpretat-o pe regina rasei extraterestre Borg - sau în "The Last of Us", bazat pe jocul video omonim, potrivit agerpres.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272