REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
11.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Actriţa Brooke Shields dezvăluie că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood

Actriţa Brooke Shields dezvăluie că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood

Valentina CAMARA 23 ianuarie 2023 | 00:00 468

În ''Pretty Baby: Brooke Shields'', un documentar prezentat în premieră la Festivalul de Film Sundance din Statele Unite, actriţa americană Brooke Shields a dezvăluit că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood, relatează sâmbătă AFP.
 Actrita Brooke Shields dezvaluie ca a fost violata la inceputul carierei sale la HollywoodBrooke Shields

Fostul fotomodel a ţinut secretă identitatea agresorului său, dar a povestit că s-a întâlnit cu bărbatul - pe care îl cunoştea - la scurt timp după ce absolvirea facultăţii şi a crezut că vor discuta despre participarea ei la un casting pentru un nou film.

Bărbatul a dus-o înapoi la hotel, pretinzând că vrea să îi cheme un taxi din camera sa. În schimb, el a mers la baie înainte de a ieşi dezbrăcat şi de a o viola, a povestit actriţa.

"A fost ca o luptă ... îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul ăsta", afirmă actriţa în documentar.

"Nu m-am zbătut prea mult. Nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că 'nu'-ul meu ar trebui să fie suficient. Şi mi-am spus doar: 'Rămâi în viaţă şi pleacă' ", a povestit ea.

După agresiune, Brooke Shields îşi aminteşte că a sunat un prieten care lucra în domeniul securităţii, Gavin de Becker, care i-a spus: "Este un viol", la care ea a răspuns: "Nu sunt pregătită să cred".

Până în prezent, actriţa nu a vorbit niciodată în public despre acest incident.

Această dezvăluire, care face ecou valului #MeToo, este unul dintre multele momente emoţionante din film, care va fi lansat pe platforma de streaming Hulu în două părţi.

Prima parte este dedicată sexualizarii intense la care a fost supusă Brooke Shields la o vârstă foarte fragedă, în special în timpul unei şedinţe foto nud la vârsta de 10 ani, precum şi după apariţia ei la 11 ani în filmul "Pretty Baby" în care a jucat rolul unei prostituate minore.

Actriţa, acum în vârstă de 57 de ani, a declarat că a fost "momentul potrivit din viaţa (ei)" pentru a apărea într-un documentar, potrivit agerpres.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272