REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Actriţa Constance Wu a mărturisit că a încercat să se sinucidă după ce a fost vizată de comentarii ofensatoare pe Twitter

Actriţa Constance Wu a mărturisit că a încercat să se sinucidă după ce a fost vizată de comentarii ofensatoare pe Twitter

Replica API 16 iulie 2022 | 00:00 841

Actriţa americană Constance Wu, una dintre vedetele peliculei ''Crazy Rich Asians'' (2018), a mărturisit joi că a încercat să se sinucidă în urmă cu trei ani, după ce a fost vizată de comentarii ofensatoare pe reţelele de socializare, potrivit AFP.

Constance Wu

Constance Wu, în vârstă de 40 de ani, s-a confruntat cu un un val de critici în 2019 în urma unor remarci publicate pe Twitter - a fost denigrată de utilizatori ai reţelei de socializare - referitoare la sitcom-ul ''Fresh Off the Boat'', din a cărui distribuţie făcea parte.

Întrucât nu a reuşit să facă faţă umilinţelor şi nici mesajului unei alte actriţe asiatico-americane care a etichetat-o drept ''un flagel pentru comunitatea asiatico-americană'', a decis să-şi pună capăt zilelor.

''Începusem să cred că nu mai merit să trăiesc. Că devenisem o ruşine pentru AsAms (americani de origine asiatică, n.red) şi că le-ar fi mai bine fără mine'', a scris Constance Wu într-un lung mesaj publicat pe Twitter, scrie Agerpres.

''Din fericire, un prieten m-a găsit şi m-a dus imediat la urgenţă'', a scris actriţa fără să ofere detalii suplimentare.

După această tentativă de suicid, actriţa şi-a întrerupt cariera şi a luat o pauză de la reţelele de socializare pentru a se concentra asupra sănătăţii mintale.

A decis să-şi dezvăluie povestea pentru a deschide o discuţie despre sănătate mintală în sânul comunităţii asiatice din Statele Unite.

''AsAms nu vorbesc suficient de mult pe teme de sănătate mintală'', a argumentat vedeta. ''Deşi suntem prompţi să ne celebrăm victoriile'', problemele cele mai sensibile sau stânjenitoare sunt evitate ''în sânul comunităţii noastre'', a mai spus ea.

''Chiar dacă mi-e teamă am hotărât că îmi sunt datoare mie însămi să fiu curajoasă şi să-mi spun povestea pentru a putea ajuta'' alte persoane care se găsesc într-o situaţie similară, a scris actriţa.

În controversatul său mesaj publicat pe Twitter în 2019, actriţa îşi exprima regretul privind reînnoirea ''Fresh Off the Boat'' pentru cel de-al şaselea sezon. Pentru actriţă, acest lucru însemna, la vremea respectivă, că va trebui să-şi pună celelalte proiecte pe pauză, ceea ce a ''bulversat-o enorm'', până la punctul de a plânge, a scris actriţa pe Twitter.

Reacţiile au fost virulente, numeroşi internauţi criticând lipsa de recunoştinţă a actriţei în ceea ce priveşte succesul sitcomului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272