REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Actrița Lia Bugnar s-a ales cu dosar penal pentru că s-a vătămat singură din culpă

Actrița Lia Bugnar s-a ales cu dosar penal pentru că s-a vătămat singură din culpă

A.F. 3 noiembrie 2022 | 00:00 2319

Caz de noaptea minÈ›ii, în România! ActriÈ›a Lia Bugnar povesteÈ™te că s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce a căzut de una singură de pe bicicletă, pe o stradă pustie. Bugnar spune că a mers la spital cu bărbia spartă, iar personalul medical a alertat poliÈ›ia, care i-a deschis rapid un dosar penal în care e È™i victimă È™i făptaÈ™.

"Nu că asta trebuie să v-o povestesc, să nu râd singură. Azi când mă întorceam de la sport am căzut de pe bicicletă. Nu mai contează cum s-a întâmplat, esență e că singură, nederanjata de nimeni, pe o stradă pustie, am căzut că pleaÈ™că È™i mi-am spart barbă. În stilu-mi complet neipohondru am venit acasă È™i am stat o vreme sperând că se vindecă văzând cu ochii. Nu s-a-ntâmplat, tot curgea sânge, practic, arătăm bine pentru chestia cu halouinu', doar că eram un pic în contratimp. Bref, mă duc la urgență să-mi coasă barba. Acolo tre' să te duci la un chioÈ™culeÈ› în stradă să scrie o doamnă ce-ai pățit È™i abia dup-aia intri în spital la urgenÈ›e minore (căzu' meu). Prima poticnire a venit cu doamna.

Zice ce-aveÈ›i acolo ? Că eu stăteam cu un È™ervet la barbă să nu-mi mai pătez È™i hainele dacă tot îmi distrusesem fatza. Dau servetu' la o parte È™i zic mi-am belit barba. Zice cum? Am căzut de pe bicicletă, zic. A! Zice, accident rutier! Nu, doamna, eram singură pe stradă, pe trotuar, nimeni în jur È™i am căzut de pe bicicletă. Zice e accident rutier, trebuie să chemăm poliÈ›ia. Zic bine, atunci am căzut pe scări. Zice n-aÈ›i căzut. AÈ›i căzut de pe bicicletă. Cum s-a-ntâmplat! Zic doamna!, dumneavoastră sunteÈ›i aici să mă ajutaÈ›i să-mi coÈ™ barba, nu să faceÈ›i reconstituirea căzăturii mele, chiar nu puteÈ›i să vă vedeÈ›i de treaba? Pleacă doamna cu foaia în adâncu' chioÈ™cului, închide È™i-o uÈ™a după ea È™i vine înapoi È™i-mi da foaia, îmi zice un' să merg.

Mă duc, o doctoriță tânăra È™i miÈ™to, mă repara repede È™i se uită pe foaie. Aoleo! E accident rutier? Zic, nu e, doamna doctor, femeia aia de la chioÈ™c e un om rău. Nu e niciun accident rutier. După care vin acasă, vieÈ›uiesc È™i eu că omu' cu barbă cusută È™i cu o julitură pe tot obrazu' È™i sună telefonu'. Număr ascuns. Răspund, un domn poliÈ›ist, nu-i dau numele, deÈ™i l-am notat, care-mi zice că mă sună în legătură cu accidentu' rutier de astăzi. Îi zic că n-a fost, că eram eu pălugă care-am căzut în barbă de pe bicicletă. Pe trotuar. Zice n-aveÈ›i voie cu bicicletă pe trotuar, decât dacă e bandă pentru biciclete. Zic era bandă. Zice unde? Zic pe Kogălniceanu. Zice ce număr? Zic 49. Zice au mai fost alte autovehicule implicate? Domnule, eram pe trotuar. Nimeni pe stradă. Am căzut în barbă, ce vreÈ›i de la mine?

Zice bine, o să întocmim un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă È™i va sunăm peste trei luni. Zic, domne, glumiÈ›i? Îmi faceÈ›i dosar că m-am vătămat pe mine corporal? Zice aÈ™a e procedura. Va sunăm peste trei luni, cât durează să rezolvăm dosaru'. Zic, domne, o să ajung să mă dau în judecată, să-mi plătesc despăgubiri, să mă bag la închisoare eu pe mine că m-am vătămat corporal din culpă?! Zice n-avem ce să facem, aÈ™a e procedura, se face dosar. Zic păi, de-aia nu-s copaci în păduri că faceÈ›i dosare dacă-È™i loveÈ™te cineva deshtu' mic de la picior. Zice mai aveÈ›i întrebări? Zic pentru liniÈ™tea mea va mai întreb o dată dacă e o glumă. Zice nu, o să fiÈ›i notificată peste trei luni. Deja râdeam că proastă È™i omu' a închis. Eu atâta vreau să va zic, dacă peste trei luni nu mai auziÈ›i nimic de mine, înseamnă că am luat-o pe pantă cu scrisu' din temniță să-mi micÈ™orez pedeapsa.

P.S. Nici nu i-am mai zis că mi-am julit È™i genunchii, că mă săltau direct", scrie  Bugnar pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
normal daca in ziua de azi multe capetele patrate sunt puse sa ia decizii
2
0
da fa lia,asa zice legea.tu te credeai coana mitza biciclizda,a cazut si si.a rupt...mergi pe jos fa,vedeta ulii din virful surii,maimuta!
2
4
S a deschis dosar penal pentru accident nu pentru persoana in sine, ziar de doi lei
2
3
ca am dreptate cand zic ca e tara poolii. Si prooasta de la chiosc care cred ca era femeie de servici ca doar nu era sa puna un medic la chiosc si militianul dar la ala e normal.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212