REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Actriţa Naomi Watts nu văzuse niciun episod din ''Game Of Thrones'' înainte de a primi un rol în prequel

Actriţa Naomi Watts nu văzuse niciun episod din ''Game Of Thrones'' înainte de a primi un rol în prequel

Replica API 3 august 2019 | 00:00 524

Naomi Watts

Actriţa britanică Naomi Watts a recunoscut că nu văzuse niciun episod din ''Game Of Thrones'' înainte de a primi oferta de a juca într-un prequel al celebrei serii de televiziune, relatează vineri Press Association.

Watts se va număra printre actorii din distribuţia următoarei serii HBO, a cărei acţiune se va desfăşura cu mii de ani înainte de evenimentele din universul ''Game Of Thrones''.

Însă, deşi ''Game Of Thrones'' a fost unul dintre cele mai importante programe de televiziune din ultimii ani, Watts nu urmărise niciun episod până ce a primit oferta noului rol.

''Am început să mă uit abia după ce am fost abordată pentru acest rol'', a declarat ea pentru revista digitală a Net-A-Porter, PorterEdit.

''Dar fratele meu, care este un mare fan, mi-a zis: 'Sub nicio formă nu vei refuza''', a spus Watts referindu-se la Ben Watts, care este fotograf.

Actriţa în vârstă de 50 de ani, cunoscută pentru rolurile deţinute în filme precum ''The Mulholland Drive'', ''King Kong'' şi ''The Impossible'', a recunoscut că are ''temeri'', dar s-a arătat nerăbdătoare să afle cât de mult îi va influenţa acest rol profilul public.

''Încă am temeri în această privinţă'', a spus ea adăugând: ''nu ştiu exact pentru ce să mă pregătesc''.

Vedeta a păstrat însă tăcerea în ceea ce priveşte noua serie. ''Nu am voie, literalmente, să spun nimic despre ea''.

Până în prezent se cunosc foarte puţine informaţii despre acest prequel, însă se pare că Watts ar interpreta rolul unei persoane influente care ascunde un secret întunecat, notează Press Association.

Actorii John Simm, Miranda Richardson, Jamie Campbell Bower, Josh Whitehouse şi Naomi Ackie vor juca alături de Watts în noua producţie despre care HBO a declarat că este o ''cronică a trecerii de la Epoca Eroilor la cea mai întunecată perioadă''.

Scriitorul George R.R. Martin, autorul cărţilor ce stau la baza fenomenului epico-fantastic de succes realizat de HBO, va deţine rolul de producător executiv.

Martin a declarat la sfârşitul anului trecut că este ''încântat'' de anunţul conform căruia actriţa Naomi Watts va deţine un rol principal în prequel. ''Nu aş putea fi mai încântat de atât. Bun venit în Westeros, Naomi!'', a scris Martin pe blogul său. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272