REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Lun., 4 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6658
9.2° Constanța Luni, 4 Martie 2024 Anul XX Nr. 6658
 

Actrița Ramona Bădescu a fost cooptată în AUR

Actrița Ramona Bădescu a fost cooptată în AUR

A.C. 3 decembrie 2023 | 00:00 2798

Diverse personaje din spațiul public românesc, dar și reprezentanți ai românilor din diaspora se alătură formațiunii AUR. Partidul condus de Geroge Simion anunță că în cadrul Congresului Extraordinar de la Alba Iulia s-a alăturat echipei AUR cunoscuta actriță Ramona Bădescu, care trăiește în Italia.

Actrita Ramona Badescu a fost cooptata in AURRamona Bădescu, noul membru AUR

Ramona Bădescu s-a născut în 1968 la Craiova și a emigrat în Italia imediat după Revoluție, când a debutat în televiziune cu emisiunea Fantagame. În 1996 a devenit cetățean italian cu acte in regula. În Romania are câteva afaceri, printre care un restaurant. Ea a declarat că merge alături de AUR pentru „a depune toată iubirea sa pentru țară și românii din Diaspora”. Ramona Bădescu a subliniat că românii care sunt în afara granițelor au nevoie de sprijin.

„Trăiesc de 33 de ani la Roma, departe de țară, dar întotdeauna am fost aici cu gândul. Întotdeauna sângele meu a fost sânge de româncă. De fiecare dată am luptat pentru dreptatea românilor. De multe ori am fost priviți cu răutate, cu prejudecăți. De multe ori am primit amenințări cu moartea. De multe ori românii erau un popor despre care nu se știa. Acum știu, pentru că noi ne-am câștigat o identitate, identitatea românească. Acum luptăm și luptăm uniți. Partidul AUR este condus de un om care luptă tot timpul, George Simion, care ne este alături, este alături românilor din diaspora și el face fapte, nu cuvinte, lucru demonstrat și de faptul că astăzi este în Italia. Sunt aici ca să depun toată iubirea mea pentru țară și românii de acolo. Românii care sunt acolo, în diaspora, au nevoie de noi. Așa că uniți vom face România mare, România unită, a românilor de pretutindeni”, a spus Ramona Bădescu, conform g4media.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai pricepuților la femei, peste tot, în politică, în firmele private, la stat, o femeie care arată bine are și succes. Ați priceput?
1
1
si largita de italieni in toate gaurile, ce poate sa faca decat sa vina intr-un partid de retardati senili si analfabeti care se dau patrioti dar ca toti politicienii, osul si interesul ppersonal.
1
0
O c***a olarita in toate gaurile posibile , Traiasca Romania Olarita !
2
0
AUR poa sa-si skimbe sigla in pubela. Toate kurvele si gunoaiele se aduna la AUR. Mai bine isi spun MAGNET.
5
0
CUM CINE ESTE? E FOSTA GAGICA A LUI NICU CEAUSESCU!
3
0
Atât s-a putut...
1
0
Escu analfabetul retardat.
2
2
Dispret maxim!!!!frumoasa si p*****a!!!!
4
0
Aduna A.U.R. tot borhotul Romaniei,dupa parlamentari traseishti din PSD&PNL,doamna de Buyssels candidata lui Dan Voivulescu zis si varanu de Comodo la preshedintzia Romaniei,acum vine si cwrva asta expirata caci daca varsta si fatza nu o mai ajuta la pescuit fraieri cu bani,olteanca a fuzionat cu o alta cwrva"politica" la care varsta si aspectul nu conteaza,doar vrajeala sa ai sa ii prosteshti pe proshti.
7
1
Fmm mi ai facut ziua mai buna cu comemtariul tau hahahahahahaha
0
3
Cei care au venit in AUR după vara asta vin pentru ciolan. Exista o platforma care ne va spune ce, cine si cum. Nu vom accepta candidati care sa aibe macar un an vechime. Dupa venirea lui Moroianu, Murad si Nae la Mangalia au plecat deja un sfert din membri, o sa ii vedeti imediat ca au infiintat alte filiale.
7
1
acum avem si noi "Ciciolina " noastra
9
1
o oportunista si o profitoare ca spera sa se imbogateasca din politica ca si ceilalti a incercat sa intre in politica si in italia unde a stat o vreme dar nu a reusit ce nu a mers in italia unde este mare balamuc si acolo merge in romanica ca sa vedem cat de rau stam
8
1
Sao futa toti
6
2
are si ea o contributie valoroasa la ridicarea romaniei nationaliste si diaspora orfana! a re un ...restaurant in tara si pe simion care ... lupta tot timpul cu civilizatia, bunul simt, si morala ! dar ce pretentii avem la ea si el ,spunem cine esti si cu cine te ...incarduesti! adevaratii oameni politici , sefii unor partide traditionale si recunoscute majoritar in tara de oamenii de cultura si patrioti precum si de cei de dinafara au disparut de mult, sau ridicat panglicarii, circarii , tupeisti si cei care profita de naivitate celor saraci cu ...duhul!
14
2
Pasul 1- n e urcam pe blocul turn de la Modern. Pasul 2- n e pisam pe ea
14
5
Jenant...dar pana la urma,cine este aceasta cucoana? Ce a facut ea pt Romania si pt ce este cunoscuta?
19
4
Au luat-o pe Ramona Bădescu să facă vreun film AUR TINiCHEA POLiTICA E GREA Un partid dacă nu are economiști ingineri profesori medici etc nu trebuie votat Când vrei să faci un guvern îți trebuie oameni de nivel înalt cu studii nu alde Leana și Costel Aur pană azi a urmărit în parlament doar scandal nu să aducă oameni competenți Nu poți să te duci in parlament ca la meciurile din Giulești
28
2
E foame de bani.
20
0
Ai mare dreptate Tatutu. Ăștia nici nu știu semnificația cuvântului naționalism. Sunt doar niște lipitori și lingăi
21
1
Ca muștele la rahat se adună când e loc de ciugulit, ce nu înțeleg romani că dacă uni latră nu latră pentru bunăstarea voastră ci pentru buzunarele lor. Și mazăre urla că se luptă cu sistemul și a făcut milioane pe cârca la prostime
31
1
Am luat-o in partid să o fac amanta mea. Am bătut-o deja cu carasul peste gură si am de gând să îmi fac din asta un obicei.
17
4
Cel mai tare e Cupsa, de la Constanta. După ce a stat o viața in PNL, a fugit la AUR pentru ca vrea sa ajungă primar. Mișto motivatie cu adevărat naționalistă.
47
0
Asta mai lipsea și menajeria AUR devine aproape completa! Disperarea după funcții, bani și putere, alminteri nu văd la ei pusee de naționalism.
37
9

REPLICA

LOTO

6/49
4815544473
5/49
1646443303-03-20246 8 4 7 2 1 1
joker
1812120439