REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
11.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Actriţa Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima dată

Actriţa Rebel Wilson a devenit mamă pentru prima dată

A.F. 10 noiembrie 2022 | 00:00 297

Actriţa australiană Rebel Wilson a dezvăluit luni că a devenit mamă pentru prima dată, la doar câteva zile după ce a pus capăt unor zvonuri despre o posibilă logodnă cu creatoarea de modă Ramona Agruma, informează DPA.

Rebel Wilson

Vedeta din "Pitch Perfect" a anunţat că are o fetiţă pe nume Royce Lillian. Micuţa s-a născut "săptămâna trecută prin intermediul unei mame surogat", a precizat actriţa pe conturile sale de Twitter şi Instagram, citează Agerpres.

"Nu pot descrie dragostea pe care i-o port. Este un frumos miracol", a scris pe reţelele de socializare starul din "Senior Year".

Vestea că Wilson a devenit mamă vine după ce în iunie actriţa a dezvăluit că are o relaţie cu designera de îmbrăcăminte şi bijuterii Ramona Agruma.

"Am crezut că sunt în căutarea unui prinţ Disney... dar poate că de ceea aveam cu adevărat nevoie în tot acest timp era o prinţesă Disney", a scris la vremea respectivă artista în vârstă de 42 de ani într-o postare pe Instagram.

De la postarea din iunie, relaţia dintre Wilson şi Agruma a fost urmărită cu suficientă atenţie pentru ca zvonurile privind o posibilă logodnă să apară. Înainte de weekend, mai multe mass-media au relatat că cele două sunt pe cale să facă acest pas.

Sâmbătă, Wilson a lămurit lucrurile printr-o Instagram story cu ea şi Agruma la Disneyland, a relatat Entertainment Tonight.

"Mulţumim pentru urările de bine, dar NU suntem logodite", a clarificat actriţa în textul din story.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212