REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Acum s-a aflat! De ce a fost, de fapt, bătută Daniela Crudu de fostul iubit

Acum s-a aflat! De ce a fost, de fapt, bătută Daniela Crudu de fostul iubit

Replica API 25 mai 2021 | 18:27 2530

A trecut un an de la incidentul care a șocat întreg showbizul românesc. Deși a evitat să vorbească până acum despre bătaia pe care a primit-o din partea fostului său iubit, Daniela Crudu și-a deschis sufletul în emisiunea lui Dan Capatos și a povestit totul despre episodul halucinant.

Daniela Crudu

Daniela Crudu a vorbit la Xtra Night Show despre momentul în care a fost bătută de fostul său iubit. Fosta asistentă TV a mărturisit că bărbatul nu știa că este atât de celebră și a rămas puțin uimit atunci când a văzut câtă lume o cunoaște pe brunetă.

Mai mult, bărbatul a fost scos din minți de un gest făcut de alți indivizi, la adresa Danielei Crudu: aflați într-un club, aceștia au venit la brunetă și i-au oferit o sticlă de șampanie, iar potrivit spuselor vedetei, de aici a pornit scandalul.

„Asta l-a speriat (n.r. – când a văzut câtă lume o cunoaște). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis: „ce se întâmplă aici? ești cunoscută în zona asta”. I-am zis că da. După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo. El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club aici împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul” a spus Daniela Crudu, la Antena Stars.

„E un om rău, urât”

Din cauza episodului șocant prin care a trecut, Daniela Crudu susține că nu mai vrea să-l vadă niciodată pe bărbatul care i-a făcut rău.

„De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia imediată. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a adăugat ea, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toti te cunosteau K TIFONU TE CIURUIAU GAOAZA TIO BUBUYAU
4
0
ce treaba avem noi ?s au terminat stirile despre cta si ne o bagati pe crudu pe gat ..
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212