REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

ACUZAȚII: Au INTRAT peste mine în CASĂ cu PISTOL și CUȚITE!

ACUZAȚII: Au INTRAT peste mine în CASĂ cu PISTOL și CUȚITE!

Replica API 31 august 2021 | 00:20 6381

Un individ care a fost condamnat de prima instanță la 2 ani de închisoare cu executare (decizia nu este definitivă) a făcut acuzații grave la adresa altor persoane, cunoștințe ale persoanei vătămate din respectivul dosar. Sadîc Gesul a spus că s-a trezit cu un BMW la poartă, condus de un minor, fiind amenințat cu mai multe cuțite și cu un pistol. Este vorba de faptul că persoanele respective ar fi vrut să se răzbune după ce el a dat foc la o locuință.

foto: libertatea.ro

Sadîc Gesul, din gelozie, a dat foc unei locuințe, fiind vorba de o baracă din Medgidia. Pentru gestul său a fost cercetat, trimis în judecată și condamnat. Detalii puteți citi aici: BĂRBATUL care a DAT FOC unei BARĂCI din GELOZIE, CONDAMNAT

Însă, după ce a dat foc la respectiva locuință, Sadîc Gesul a spus că a mers acasă și s-a spălat. ”În jurul orei 23.45 la poarta locuinței mele a oprit un autoturism marca BMW, despre care știam că îi aparține lui P. G.. Din acesta a coborât T.A., însoțit de alți 4 băieți, din care unul știu sigur că este minor și acesta chiar conducea autoturismul respectiv. T. A. avea în mână un pistol. Țin să subliniez faptul că știu sigur că T. A. deține la locuința sa din Medgidia. În urmă cu ceva vreme, Tanasie A. m-a invitat la el acasă și mi-a arătat pistolul. Revenind la evenimentele din 23.03.2021, asa cum am arătat, T. A. a intrat în locuința mea, iar eu când i-am văzut am fugit și am sunat la Poliție. În interiorul locuinței mele se afla surorile mele E., D. și D., care au vârsta sub 12 ani și care s-au speriat când i-au văzut pe cei care au intrat în casă. E. mi-a zis că au fost cinci persoane care au intrat în casă și cu excepția lui T. zis S., care avea pistol, ceilalți aveau în mâini cuțite, s-au speriat. Când s-au prezentat lucrători de poliție eu le-am adus la cunoștință evenimentele asa cum s-au întâmplat”, a spus Sadîc Gesul în care procesului de judecată, unde el avea calitatea de inculpat.

În cauză se efectuează cercetări.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce kkt de articol. Bravo baieti
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468