REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Acuzaţii de tentativă de VIOL, într-o staţie de autobuz! Un individ a fost imobilizat de lume, iar ulterior a intervenit şi Poliţia

Acuzaţii de tentativă de VIOL, într-o staţie de autobuz! Un individ a fost imobilizat de lume, iar ulterior a intervenit şi Poliţia

Replica API 29 iulie 2019 | 09:46 521

sursa foto: Facebook / Mamici constantene oficial

Agitaţie mare, duminică seara, pe strada Timonei din Constanţa! Un bărbat care ar locui la blocul SNC este acuzat că ar fi încercat să violeze o femeie în staţia de autobuz! "A luat o femeie din staţie, i-a pus mana la gură şi a vrut să o violeze, având pantalonii în vine. L-a vazut un om şi a început să-l alerge, apoi l-au prins băieţii de la barul din cartier. Au sunat la poliţie", a relatat o femeie pe reţeaua de socializare Facebook. Conform discuţiilor, Poliţia ar fi ezitat să intervină. Însă, până la urmă, s-a dovedit că în circa 20 de minute a ajuns şi Poliţia, care l-a ridicat pe individ şi l-a condus la secţie pentru audieri.

Se pare că femeia ar fi fost lovită în zona feţei cu pumnul.

Ce spun poliţiştii:

La data de 28 iulie a.c, în jurul orei 22.10, polițiștii Secției nr. 5 Constanța au fost sesizați despre producerea unui scandal pe o stradă din municipiul Constanța.

Deplasată la fața locului, patrula de poliție a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o stație de autobuz, o femeie de 55 de ani, din Constanța.

Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

UPDATE, ora 02.50:

Bărbatul a solicitat asistenţă medicală! A fost însoţit de poliţişti şi personalul medical pentru investigaţii de specialitate. Audierile vor continua.

A.C.

Citește și: Individul care a vrut să VIOLEZE o femeie în Constanța, REȚINUT! A mai stat în închisoare pentru aceleași fapte!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
urgent castrat derbedeul asta , operatia trebuie facuta de Tudorel , care la facut scapat.
1
0
Cel putin 14 imbecili au apreciat comentariul din 29 iulie, ora 1:49. Este bine totusi ca de doua ori mai multi oameni normali au dezaprobat afirmatiile retardatului.
2
0
Cu pantaloni, fara pantaloni de ce batea o femeie dupa ghena?
2
0
cand l-a luat cu calduri nu a mai gandit .............
1
0
Violatori,criminali,traficanti de carne vie,hoti si talhari de toate marimile sunt protejatii PSD-ului.Toti umbla liberi pe strada pentru ca asa a vrut Dragnea.
7
4
in sistemul defect din tara : legislatia vai de ea,coruptia in floare,politicul dicteaza,furturi , violuri , crime, droguri si nenorociri.Schimbarea trebue facuta din varf,tare si cu forta!
8
0
Esti atat de cretin incat nici un argument nu te-ar ajuta sa-ti revii. Bou degenerat. Nasol e ca sunt cam multi ca tine.
12
1
Infractori au drepturi. Victimele, nu ! Asta mai e dreptate? Cred ca singura dreptate e aceea pe care ne-o facem noi. Sa il lase singur cu parintii victimelor vreo 5 ore. Sa vezi atunci dreptate. Si cu telefonul in mana, sa poata suna la 112.
15
0
rezolvati problema caselor de toleranta , vad ca nimeni nu spune de asta nimic , deranjeaza clanurile mafiote !
14
3
Va spun sigur ca politia nu a ezitat sa intervina. Ba mai mult,eram de fata cand persoana a apelat la 112. Timpul de reactie a fost de 3-4 minute. Bravo replica,dezinformati lumea!
26
0
incidentul nu s-a intamplat in statie, ci pe Bdul 1 mai vechi, aproape de aleea timonei. femeia a fost luata de pe strada si tarata in spatele ghenelor de gunoi, unde a fost vazuta in timp ce individul o batea pe femeie, si nu era cu pantalonii in vine. stirea mai mult ca sigur a fost luata de la cineva din politie pentru ca asa au vrut sa scrie pe procesul verbal, care ulterior a fost schimbat cu ce s-a intamplat in realitate, deci scurgerea de informatii a fost din interiorul politiei pentru ca asa au vrut ei probabil sa se intample..
8
8
Bravo celor care au sarit , in ajutor !! Pentru spiritu civic !! Este timpu , sa nu mai toleram asa ceva .
33
0
MERS CU GIROFARUL VENEA SI DE LA MEDGIDIA, ACUM CEVA TIMP AM AVUT O PROBLEMA LA POLITIA DIN VALU TRAIAN, UNDEVA PE LA PRANZ SI POLITIA ERA INCHISA, AM AFLAT DE LA O FEMEIE DE SERVICIU CARE ERA AFARA CA SUNT PLECATI LA BASARABI CA AU UN FURT DE MAGAR
15
5
Iohanis si usr sunt doar un tentacul al unei retele tip caracatita care tranzactioneaza pe piata neagra atat carne vie cu suflet pentru distractiile popilor si a liderilor din umbra, cat si organe pentru jidanii si homosexualii vestici, salvatorii europei
15
32
Stamat, doamna D.M. ce face?
1
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212