REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.5° Constanța Lun., 26 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6651
6.5° Constanța Luni, 26 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6651
 

Acuzații grave la adresa lui CRBL, din partea Addei

Acuzații grave la adresa lui CRBL, din partea Addei

Victor ROTARU 5 decembrie 2022 | 00:00 3372

Noi acuzații grave în showbizul românesc. CRBL, personaj implicat de-a lungul timpului într-o mulțime de scandaluri, în special cu femei, în reality show-uri, a primit o nouă lovitură.

Cântăreața Adda a publicat o carte în care a susținut că a fost abuzată emoținal de CRBL. În opinia cântăreței, CRBL a demonstrat de-a lungul timpului că este lipsit de profesionalism.

Un aspect surprinzător este faptul că artista a povestit toate episoadele prin care a trecut după ce dansatorul și-a regretat faptele.

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. – într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La Fortza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL.

Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc.

Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot”, a scris Adda, în cartea ei. CRBL și Adda au colaborat pentru piesa „Petre”, lansată în 2012.

CRBL s-a săturat de Occident. A venit în România

Fostul component al trupei Simplu a revenit în România, după șase ani în care a locuit în Spania.

„Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că vlog chain-ul o să fie o formă nouă de internet în viitor”, dezvăluia CRBL în urmă cu ceva vreme, potrivit romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CRBL a futut-o pe ADDA balada
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
1144810263
5/49
1646443325-02-20243 1 9 4 7 5 5
joker
20168392839