REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

ACUZAŢII GRAVE: Mi-au pus diagnostic FALS şi mi-au LUAT copilul cu FORŢA!

ACUZAŢII GRAVE: Mi-au pus diagnostic FALS şi mi-au LUAT copilul cu FORŢA!

Replica API 22 ianuarie 2020 | 00:01 995

Cazul unei tinere de 19 ani din Judeţul Tulcea a ajuns in atenţia opiniei publice, după ce ar fi fost dată afară din Complexul de servicii “Sf. Maria” Tulcea, împreună cu copilul abia născut. Este vorba de un scandal care s-a iscat la faţa locului, fiind solicitată şi intervenţia poliţiei. Femeia acuză autorităţile ca i-au pus un diagnostic fals, doar pentru a-i fi luat copilul. De cealaltă parte, reprezentanţii DGASPC Tulcea susţin că situaţia nu este chiar aşa iar tânăra îşi poate vizita copilul oricând.

După ce a născut, pe 15.11.2019, o tânără mămică a fost dusă împreună cu bebeluşul într-un centru maternal din Tulcea, după ce bunica ei a refuzat să o primească la domiciliu.”Pe perioada sarcinii, o femeie de la centru i-a promis tinerei ca o va ajuta să locuiască acolo, întrucât bunica acesteia nu doreşte să o primească acasă împreună cu bebeluşul. Numai că în centru lucrurile au luat o întorsătură foarte mare”, a scris Nioleta pe Facebook, femeia la care locuieşte tânăra mămică. Însă, pe 2.12.2019, tânăra a fost dată afară din centru . ”În seara de 02.12.2019 am cerut o porţie de lapte pentru bebeluş, pe care iniţial a vomitat-o. Cerând a doua porţie, am fost dată afară din centru pe motiv că sunt agresivă. A fost chemată poliţia, care m-a agresat şi mi-a adresat fel şi fel de jigniri. Între timp a ajuns si ambulanţa şi am fost transportată la spital, unde mi s-a pus diagnosticul retard mental uşor” a declarat tânăra, pentru Replica.

În continuare, copilul a fost predat Danielei, angajată a centrului, de către organele de poliţie. Mămica susţine că bebeluşul a fost dat în plasament, dar nu i se spune unde şi nu ştie în ce stare se află copilul, care era alăptat.

Contactat telefonic directorul general adjunct al DGASPC, Laura Micu, a declarat: ”Informaţiile sunt parţial adevarate. Noi suntem în directă legătură cu mămica în cauză, dânsa ştie despre copil, doar că nu ştie locaţia exactă, dar îl poate vizita oricând”.

Laura Nicoleta NEACŞU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a steicat toate masinile un sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta. Dl dr Cealera te rugam sa faci curat si alungi aceste ciume Te sustinem
1
0
Tribunal cu pensi speciale care judeca oameni dupa fata si dupa haine si dupa cum se trezesc ei din bautura cine sunt ei sa judece viata unui om
0
1
Daca are retard mintal, la ce bun a mai facut un copil ? Retardul i se va transmite genetic.
0
5
Daca este adevarat ce spui atunci dece guvernanti din 1990 pana astazi nu ajutat mamele care nasc un copil dar nu si-l doresc cu o lege care sa le permita sa lase copilul in spital si odata lasat copilul femeia care a facut asa ceva nu mai este mama copilului in nici un act,asa s-ar evita multe prucucideri si nici nu ar mai fi acuzate acele femei care abandoneaza un copil in spital.
6
2
Nemernicii de la Protectia Copilului vand copii de cand s-au infiintat. Iar un bebelus sanatos este cea mai valoroasa marfa, incasand pe el zeci de mii de euro. Chiar si in cazul adoptiei unor copii mari se cer mii de euro. Parchetul si Politia, care se sesizeaza de obicei din orice rahat, acum unde sunt? Face cineva o ancheta pe la astia? Bagati niste investigatori sub acoperire?
11
1
Unele femei, dupa nastere, pot avea depresie postnatala. Femeia trebuia ajutata sa depaseasca aceasta perioada. Cum poti sa pui un diagnostic de retard mintal minor unei femei care abia a nascut?! Cred ca sunt alte interese.
27
1
Este un exemplu clar cum se fura copii in Romania. Acum copilul e pe filiera unde i se vor pierde urmele. Daca a cerut o portie de lapte in plus, inseamna ca are retard mintal? Retardati mintal sunteti voi care ati pus acest diagnostic sa ii furati copilul. Sa se sesizeze Biroul de investigatii criminale, sa faca o ancheta.
23
1
Cum nu stie locatia , dar il poate vizita oricand?!Mama il alapta, dar copilul primea si supliment de lapte, cel putin asa se intelege.Acum nu mai este alaptat la san,pentru ca nu se stie unde este.E copil de doua luni, ce sunteti nebuni!Si ce expresie e asta :copilul a fost predat...Are si proces-verbal de predare-primire ?? Consilierea mamei unde este in acest caz? Ati dat'o pe strada si ati rezolvat problema.Bravo natiune!
29
0
Daca nu stie locatia exacta cum mortio ma tii poate sa l vizite fa laura micu in rasa ma tii de traficanta de copii! Karma e o tarfa care o sa te futa intr o buna zi laurico gaurico!
25
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212