REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ACUZAȚII la adresa DSP: Un POLIȚIST constănțean CONFIRMAT cu Covid-19

ACUZAȚII la adresa DSP: Un POLIȚIST constănțean CONFIRMAT cu Covid-19

Replica API 30 octombrie 2020 | 13:12 4922

Un polițist din cadrul Poliției municipiului Constanța a anunțat telefonic, la data de 26 octombrie a.c., faptul că s-a prezentat la spital, întrucât avea simptome specifice COVID-19. S-a dispus ca acesta sa ramână în autoizolare la domiciliu până la aflarea rezultatului.

Ulterior, un coleg al acestuia a precizat că DSP nu ar fi făcut nici o anchetă.

”Ieri (joi, 29 octombrie - n.r.) un coleg al meu a fost depistat pozitiv la virusul SARS-COVID19 și este izolat la domiciliu. Până la ora postării, nimeni de la D.S.P. nu a venit la secție să facă anchetă epidemiologică iar de la nivelul conducerii I.P.J Constanța nici un șef nu a întreprins vreo activitate sau măsură cu privire la acest lucru. Ceilalți colegi nu au familii? Nu se tem pentru sănătatea lor și a membrilor familiilor lor? Acesta nu este primul caz la mine la subunitate. Nici atunci nu s-a luat nici o măsură din partea conducerii I.PJ. și P.M.C. Constanța.”, a spus un om al legii din cadrul IPJ Constanța.

Precizăm că, la data de 28 octombrie a.c., un polițist din cadrul IPJ Constanța a fost confirmat cu COVID-19, acesta rămânând in continuare izolat la domiciliu.

Menționăm faptul că, de la data de 23 octombrie a.c. și până în prezent, polițistul nu s-a prezentat la locul de muncă.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța au informat Direcția de Sănătate Publică și Centrul Medical al IPJ, în vederea dispunerii măsurilor corespunzătoare.

”Tocmai am vorbit cu colegul meu depistat pozitiv COVID19. D.S.P., să nu folosesc un cuvânt deplasat, nu l-a sunat nici până acum pentru a începe ancheta. Mai nou, o structura din cadrul I.P.J. Constanța face anchetă epidemiologică.”, a spus un coleg al polițistului infectat.

D.B., L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca au respectat distanta fizica, masca pe figura, unde e problema? Daca s'au pupat si imbratisat cum spunea cineva mai jos la alarma, la anu' si la multi ani, ca pe ei nu are cine sa ii penalizeze.
0
0
La cate teste se fac in Constanta nu ma mai mira nimic
0
0
Obligatoriu, fara exceptie, politistii, profesorii, cadrele medicale si alti angajati ai statului si nu numai care intra in contact cu alte persoane trebuiesc testati la 15 zile, obligatoriu. Asta daca vrem sa tinem cat de cat raspandirea cirusului sub control. Pai daca in randul scolarilor nu sunt cazuri grave , doamne fereste, asta nu inseamna ca ei nu pot raspandi virusul catre un adult
4
1
Cum isi imagineaza asta ca se face "ancheta epidemiologica"? Vin si aia personal in focar doar ca sa se inmulteasca numarul de contacti? Cum adica "nu a venit nimeni de la DSP"? Serios, asta chiar confirma ca "dastept ca un melitian" nu e o gluma!
3
11
Marti 27.oct. niste idioti din minister au dat Alarma pe tara ca sa faca demonstratie de forta ! Dar idiotii nu s-au gandit ca strangand toate efectivele la un loc au raspandit virusul ! Dupa o ora cineva din Minister a realizat gafa facuta si a revocat Alarma ... Dar deja era prea tarziu , tot executivul a fost adunat , oamenii au dat noroc , s-au imbratisat ca intre colegi si au plecat acasa ! Din pacate ... acum apar rezultatele , dar este prea tarziu . Cel mai jenant este ca NIMENI NU RASPUNDE pt. eroarea comisa !
24
2
Tare dobitoc esti. Astea cred ca sunt singurele tale cuvinte in ....english
10
5
Daca iese toata unitatea de politie la testare ca avand covid, sa vezi tu cum cateva zeci de mii de oameni arondati, vor ramane fara poltisti, infractorii isi vor cam face de cap.
20
5
cati mai multi
6
22
Patrunzatoare stire
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614