REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ACUZAȚII: Primarul din Aliman sărbătoreşte lipsa curentului în comună?

ACUZAȚII: Primarul din Aliman sărbătoreşte lipsa curentului în comună?

Replica API 8 februarie 2020 | 00:00 186

Vremea rea a adus la Constanţa, pe lângă ninsori, vânt şi alte intemperii şi o serie de alte probleme. Astfel, foarte multe localităţi din judeţ s-au confruntat cu drumuri blocate sau chiar întreruperea curentului pentru ore sau chiar zile. Ca de obicei, fenomenele meteorologice au luat prin surprindere autorităţile, populaţia trăgând ponoasele. Primarii din toate comunele au fost în mijlocul acestor probleme, încercând prin toate metodele să le remedieze.

Una dintre comunele lăsate în beznă a fost Aliman. Aceasta este formată din satele Aliman, Dunăreni, Floriile şi Vlahii. Întreaga comună nu are curent electric încă din 6 februarie, încercându-se remedierea aceste probleme cât mai repede. Un locuitor din satul Vlahii, ne-a sesizat un fapt deosebit de îngrijorător. Astfel, aflându-se cu treabă la primăria din Aliman, acesta i-a surprins pe primar şi alte câteva persoane sărbătorind probabil venirea iernii, sărbătoare udată din belşug cu licori de diferite concentraţii alcoolice. Contactat de redacţia Replica în legătură cu aceste acuzaţii, primarul comunei Aliman ne-a declarat: „ Sunt doar nişte minciuni. Eu de 2 zile sunt în mijlocul oamenilor, încercăm să deszăpezim. Am 100 de martori dacă e nevoie că nu e nici un pic de adevăr în acele afirmaţii”. Pentru a veni în sprijinul acestei declaraţii, edilul ne-a trimis o serie de poze făcute în locul unde se încerca deszăpezirea drumului comunal.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272