REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Acuze grave între Dobrogea Sud Constanța și Dinamo: „L-aș ruga să nu mai treacă pe la casele de pariuri”

Acuze grave între Dobrogea Sud Constanța și Dinamo: „L-aș ruga să nu mai treacă pe la casele de pariuri”

Replica API 4 mai 2019 | 00:00 401

Posibila finală din Liga Națională a început deja, deși play-off-ul nu s-a încheiat. Acuzații fără precedent făcute de conducătorii celor două echipe, Dobrogea Sud Constanța și Dinamo.

După egalul obținut joi, la Timișoara, 22-22 de Dobrogea Sud Constanța, Branislav Angelovski, team managerul echipei de pe Litoral, a acuzat arbitrajul cuplului bucureștean Barbu-Manafu.

„Oficialii federaţiei au făcut meciul urât, deoarece au venit să facă un joc în afara terenului. Noi am ştiut asta, dar nu e nicio problemă. E o atenţionare la ce să se aştepte jucătorii la meciul cu CSM București. Pentru că văd cine sunt arbitrii. Meciul nu a fost făcut ca Timişoara să câştige, ci ca să piardă Constanţa! Pentru că e mai uşor pentru Dinamo să joace o finală cu CSM. Miza meciului nu era pentru Timişoara, ci ca Dinamo să aibă două meciuri pe teren propriu cu CSM", a tunat Branko Angelovski.

„A fost un arbitraj prost! Inexplicabil pentru mine”

Ionuț Rudi Stănescu, președintele Dobrogei Sud, spune că Angelovski a făcut acele declarații la cald.

„Branko nu avea voie să spună așa ceva. Putea să discute acel scenariu cu mine, cu antrenorul. Când vezi însă un arbitraj așa ciudat, împotriva jocului, te gândești la absolut orice. CSM București urma să joace la Călărași când Branko a făcut acele declarații. Nimeni nu se gândea că vor pierde acolo. Repet însă, arbitrajul a fost foarte prost, de neînțeles. Au fost niște decizii de arbitraj care ne-au dat pe spate. Câteva decizii din astea consecutive, împotriva ta, și îți pierzi cumpătul”, spune oficialul constănțean.

Dă și câteva exemple de decizii aiurea, la Timișoara. „Până la scorul de 7-5, ei avuseseră 4 aruncări de la 7 metri, iar noi avuseserăm deja patru eliminări. Al doilea cartonaș galben pentru echipa din Timișoara a venit în minutul 22, când noi avem deja 5 eliminări! Asta spune totul. Nu vreau să acuz, că ne-au furat pe noi, deși în prima repriză așa a fost. Timișoara a intrat în teren cu gândul, «hai să mai jucăm un joc!». Pentru ei meciul nu avea miză. Noi doream să ne asigurăm calificarea în finală. Arbitrajul nu ne-a lăsat însă să ne desprindem. Asta am văzut și asta o spun”, adaugă Rudi Stănescu.

„M-a rugat să nu ne apărăm corect șansele!”

Răspunsul la declarațiile lui Branko Angelovski a venit de la managerul lui Dinamo, Daniel Georgescu. Conducătorul campioanei României a făcut declarații extrem de grave.

„Nu înțeleg ce are cu clubul Dinamo, suntem în serii diferite, eu chiar mi-aș dori să jucăm în finală cu Constanța, iar dacă ei doresc, jucăm primele două meciuri la ei, numai să ne spună!

Vreau să-i aduc aminte domnului Angelovski că anul trecut, înaintea unui meci de la Constanța, m-a rugat să nu ne apărăm corect șansele pentru ca echipa lui să rămână în obiectiv, fiindcă îi mirosea a demitere.

Îl mai rog să nu mai treacă pe la casele de pariuri înainte să facă astfel de declarații și să-și vadă de echipa lui. În acest sezon, am jucat de trei ori cu Constanța, și la ei și la noi, și știe toată lumea cine a ieșit triumfător de fiecare dată. Să lăsăm handbalul acolo unde este, iar domnul Angelovski să se ducă de unde a venit cu declarațiile dumnealui. Respect Constanța, dar nu pot să respect astfel de manifestări”, a declarat Georgescu pentru site-ul handbalmania.

„Cea mai clară fază la meciul de la Timișoara a fost forțarea dictată împotriva lui Malinovici. Malinovici a pătruns, a dat pas la extremă, Fenici efectiv a ieșit în el, dar cu umărul. Și arbitrii au dat fault în atac. I-au dat și două minute lui Malinovici! Eu sunt tolerant, accept unele greșeli, dar sunt prea multe și într-o singură parte. Atunci stai și în mintea ta se derulează anumite scenarii”- Ionuț Rudi Stănescu

Clasamente

Seria A

1. Dobrogea Sud Constanța 16

2. CSM București 10

3. Dunărea Călărași 5

4. Poli Timișoara 4

Etapa a 4-a: Poli Timișoara-Dobrogea Sud 22-22, Dunărea Călărași-CSM București 26-22

Seria B

1. Dinamo București 18

2. Potaissa Turda 13

3. Steaua București 5

4. CSM Focșani 0

Etapa a 4-a: Steaua-Potaissa Turda 26-32, CSM Focșani-Dinamo 24-25

*locurile 1 în cele două serii vor juca finala campionatului, iar locurile 2 pentru medaliile de bronz

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Machidonule, vezi-ti ba de treaba ta, cand arbitrii fluierau cu Constanta, mai ales in vremurile lui Nicusor, 10 campionate, atunci era bine.Intotdeauna, cand pierzi dai vina pe altii. Uite ca tot tu ai aranjat ploile la Calarasi si esti in finala. Nu te mai repezi sa fii primul la mancat rahat.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272