REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
16.6° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Adam Levine a prezentat scuze publice după un concert al trupei Maroon 5 la un renumit festival din Chile

Adam Levine a prezentat scuze publice după un concert al trupei Maroon 5 la un renumit festival din Chile

Replica API 2 martie 2020 | 00:00 428

Adam Levine

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a prezentat scuze publice în urma criticilor primite după un concert mai puţin reuşit al grupului american, susţinut joi în cadrul Festivalului Internaţional al Cântecului Vina del Mar din Chile, informează CNN, citat de Agerpres.

Formaţia pop-rock americană a întârziat 30 de minute înainte de a urca pe scenă, iar fanii s-au plâns pe reţelele de socializare prin intermediul unor mesaje în care se afirma că lui Adam Levine "i-a lipsit energia pentru a interacţiona cu publicul", a relatat agenţia de ştiri chiliană Chilevision Noticias.

Într-un mesaj distribuit vineri pe Instagram Stories, cântăreţul american a spus că fanii trupei Maroon 5 merită o explicaţie.

"Pentru a fi complet sincer, au existat anumite lucruri care m-au afectat seara trecută şi eu le-am permis să mă perturbe. Ele au influenţat felul în care m-am comportat pe scenă. Acest lucru este lipsit de profesionalism şi îmi cer scuze", a declarat starul american.

Adam Levine a mai spus că în perioada petrecută pe scena festivalului chilian era preocupat să arate bine şi să cânte bine, în contextul în care show-ul trupei Maroon 5 a fost transmis în direct la televiziune.

"M-am luptat mult cu aceste senzaţii şi uneori îmi este foarte greu să maschez acea luptă. De aceea v-am dezamăgit şi îmi cer scuze pentru asta. Îi adorăm pe fanii noştri chilieni şi ne place foarte mult să venim aici. Seara trecută nu a fost cea mai bună pentru noi şi pot să vă spun că regret cu adevărat acest lucru", a continuat Adam Levine în acelaşi mesaj online.

Agentul de presă al trupei americane a dat publicităţii un comunicat de presă în care a negat informaţiile despre presupusa întârziere a concertului şi a dat vina pe anumite dificultăţi de ordin tehnic.

"Maroon 5 a urcat pe scenă la timp, la ora programată, joi seară. Trupa a cântat timp de 70 de minute unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale şi a fost îndelung aplaudată. Din păcate, în timpul reprezentaţiei, formaţia s-a confruntat cu numeroase dificultăţi tehnice, pe întreaga durată a show-ului, inclusiv probleme cu monitoarele şi cu ambele căşti din urechile lui Adam Levine", se afirmă în acel comunicat.

Sâmbătă, Adam Levine a distribuit pe Instagram o fotografie cu publicul prezent la acel concert. În mesajul care însoţeşte imaginea, starul american le-a mulţumit fanilor chilieni ai trupei Maroon 5.

Festivalul Internaţional al Cântecului din Vina del Mar este cel mai vechi şi mai amplu eveniment muzical organizat în America Latină, fiind considerat, de asemenea, unul dintre cele mai prestigioase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212