REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Adara TRAMUDANA, dată în JUDECATĂ pentru FALIMENTAREA Asociației Culturale Mișcarea Teatrală!

Adara TRAMUDANA, dată în JUDECATĂ pentru FALIMENTAREA Asociației Culturale Mișcarea Teatrală!

Replica API 20 august 2021 | 00:00 4708

Administratorul judiciar al Asociației Culturale Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului a chemat-o în judecată pe Anamaria Tramudana, mai cunoscută sub numele Adara, dar și pe ceilalți reprezentați ai asociației, pentru falimentarea asociației înființate în 2012.

Adara Tramudana

CII Crăciuneanu Viorel i-a chemat în judecată, în calitate de administrator judiciar al Asociației Culturale pentru Educația Tineretului, pe intimații Anamaria Tramudana, Alexandru Ghiță, Iancu Lucian Spiru și Valentin Cătălin Ispas, într-un dosar înregistrat pe 17 august 2021 la Tribunalul Constanța. Acțiunea are ca obiect atragerea răspunderii pentru intrarea în insolvență a debitorului, respectiv a asociației menționate, care a intrat deja în faliment, prin decizia tribunalului de pe 1 martie 2021. Instanța nu a stabilit încă un termen de judecată.

Asociația Culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului a fost înființată în 2012 cu scopul exclusiv de a mai spolia niște bani publici, în condițiile în care Adara Tramudana este verișoara lui Liviu Tramudana, fost șef Serviciu Relații Internaționale și purtător de cuvânt al primăriei deținute de Radu Mazăre.

Chiar dacă nu există o evidență strictă a banilor sifonați din bugetul Constanței, și activitatea acestei asociații urmează modelul firmelor și organizațiilor înființate de grupările infracționale organizate în jurul lui Mazăre cu scopul unic de a beneficia de fonduri publice.

Liviu Tramudana

Asociațiile Adarei Tramudana, pe lista celor țepuiți de asociația condusă tot de ea

Au fost, de altfel, nenumărate relatări despre țepele date de această asociație și Adara Tramudana, chiar și după ce stăpânul Mazăre a dispărut din peisaj. La momentul intrării în faliment, asociația avea datorii totale de 1,6 milioane lei. Printre cei care trebuie să primească bani de la asociația condusă de Tramudana se află statul român, prin ANAF, dar și structura locală de taxe și impozite SPIT, precum și Primăria Constanța, Universitatea Ovidius, Teatrul de Stat Ovidius și alte firme.

Interesant că pe lista celor care trebuie să încaseze bani de la falimentara asociație se află și Asociația Eurocult și Asociația Culturală Teatralia, deținute de aceeași Adara Tramudana, adică tocmai cea care a falimentat Asociația Culturală Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului.

Și, ca tot ce făcut și lăsat Mazăre drept moștenire Constanței, și această asociație este o țeapă pentru toți ce au crezut în ea, dintr-un motiv foarte simplu. La data la care tribunalul a dispus intrarea în faliment, asociația nu avea niciun leu disponibil pentru plata datoriilor la stat și colaboratorii săi.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta are de dat o gramada de bani la oameni. Dupa ce isi ia banii uita sa le dea la colaboratori. Iar primarul continua sa ii dea banii pentru evenimente. E o escroaca.
2
0
Va spune ceva? Sunt creatiile acestei individe care a pus mana pe acel spatiu.
3
0
De ce dai bani nerambursabili, in continuare, la golanii astia?
3
0
Tepara Constantei.Acest specimen trebuue arestat. Primaria Constanta si acum lucreaza cu Adara, da comisioane mari.
7
0
O femeie lipsita de caracter
5
0
a ocupat abuziv parcul de langa teatru si spatii din beciul de pe acolo.
8
0
nenorociti
7
0
asta nu este nevasta lu Tramudana ala care era catelul lui Mazare ?!!
10
1
Le-a dat iar bani publici
12
0
Pai de ce nu s-a dus in sa falimeteze tintili mintili de la Ceamurlia ei si a falimentat Asociatia Culturala de la Cta
21
0
ESCROCII. sa raspunda.
23
0
Sa ne pisam pe tot neamul ei
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468