REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Adara TRAMUDANA, dată în JUDECATĂ și pentru DREPTURILE de AUTOR ale compozitorilor!

Adara TRAMUDANA, dată în JUDECATĂ și pentru DREPTURILE de AUTOR ale compozitorilor!

Replica API 28 august 2021 | 00:55 2491

După ce administratorul judiciar al Asociației Culturale Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului a dat-o în judecată pe Adara Tramudana pentru falimentul asociației, încă o instituție se îndreaptă în instanță împotriva controversatei figuri a urbei tomitane.

Adara Tramudana

UCMR- ADA Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor a dat în judecată Asociația Eurocult, căreia îi cere falimentul într-un dosar înregistrat pe 20 august 2021 la Tribunalul Constanța. Instanța a stabilit un prim termen de judecată pe 12 octombrie.

Asociația Eurocult este condusă de Anamaria Tramudana, mai cunoscută publicului larg ca Adara Tramudana, verișoara lui Liviu Tramudana, fost șef Serviciu Relații Internaționale și purtător de cuvânt al primăriei conduse de Radu Mazăre.

Al doilea dosar în trei zile

Potrivit legii, UCMR- ADA are menirea ”de a colecta remunerațiile aferente drepturilor patrimoniale de autor de opere muzicale gestionate colectiv, pe cale amiabilă sau pe calea instanțelor judecătorești”.

Procesul intentat de Asociația pentru Drepturile de Autor entității conduse de Adara Tramudana vine la doar 3 zile după ce administratorul judiciar al Asociației Culturale Mișcarea Teatrală pentru Educația Tineretului a dat-o în judecată ca responsabilă de falimentul asociației.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are doctorat.Indrumatorii fiind Radu Nicusor Sorin.cei 3 profesori in hotie,demonstrati de justitie.rand pe rand elevii se revad cu profesorii.ba la jilava ba la poarta alba ba la tulcea.revedere placuta hotilor
4
0
NE SPUNETI SI NOUA CE STUDII ARE DUDUIA ASTA SI UNDE LE A FACUT?
13
0
Si uni credeau ca odata ajunsi in puscarie R. Mazare si Nicusor.C,a scapat orasul Constanta de belele,ei uite ca ce au lasat astia in urma lor chiar este o mafie pusa pe falimentarea in interesul lor a tot ce misca in Constanta.
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468