REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Adda se retrage din viața publică după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă!

Adda se retrage din viața publică după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă!

Replica API 18 februarie 2022 | 00:00 653

După un an și jumătate în care a slăbit și s-a transformat, Adda a aflat care este, de fapt, adevărata boală care o macină! Artista a dezvăluit că a fost diagnosticată cu Borelioză și Bartonella, o boală transmisă de țânțari și căpușe. Asta după ce medicii care au tratat-o până acum i-au pus un diagnostic greșit.

Lucrurile sunt acum clare pentru artista de 29 de ani, care a decis să se retragă o perioadă din spațiul public. Apariții TV, evenimente și tot ce ține de acest aspect. Și asta pentru a da prioritate tratamentului pe care urmează să îl facă.

“Dragii mei, după un an jumătate de chin în care mi s-a pus diagnostic greșit și mi s-a dat tratament și mai greșit, am aflat într-un final adevărul. A fost nevoie să îmi paralizeze anumite părți ale corpului că să fiu diagnosticată cu Borelioză și Bartonella. Transmise de căpușe și țânțari, ploșnițe sau dacă te mușcă animale care au asta în sânge. Din păcate, inflamația și neurotoxinele au ajuns la creier, pentru că nu s-a acționat la timp. Așa că urmează o perioadă de luptă și de tratament agresiv care durează în total un an și jumătate.

Momentan sunt în pregătirea corpului pentru tratament. Și trag să-mi duc la final o parte din proiecte și să-mi onorez promisiunile. La începerea tratamentului, mă voi retrage o perioadă din spațiul public: emisiuni și apariții, pentru că prima tură e cea mai grea. Voi rămâne aici, pe online și vă voi ține la curent când pot și cât pot. Vă voi lăsa și albumul. Se va lansa chiar de ziua mea, pe 3 martie. Plănuiam o lansare aniversară cu concert. Mai ales că voi împlini 30 de ani. La jumătatea lui Martie va veni și noul single”, a povestit Adda.

Adda: ”Nu voi face scandal din asta”

Artista a mărturisit că nu s-a simțit niciodată mai puternică și își dorește să învingă această boală care i-a dat bătăi de cap atât ei cât și familiei sale, cu toții fiind îngrijorați pentru stările de rău acuzate de cântăreața.

“I-am pus numele “Gogutz” la rahatu’ ce e acum în mine. Și promit să-i dau în cap. Să-l nenorocesc până îi sar fulgii. În timp ce o parte din doctorii “specialiști” ai României vor pune mâna pe carte! Nu voi face scandal din asta. Faptul e consumat. Eu sper doar să nu mai trimită pacienții pe piste greșite și să se trezească la realitate! Poate exemplul meu va ajută la INFORMARE, PREVENȚIE ȘI TRATARE LA TIMP! Pentru că, DA , aceste două “minunății” te pot ucide sau te pot nenorocii pe viață!!! Dacă nu sunt depistate la timp.

I se poate întâmpla oricui. În fine, după ce o să-l omor pe Gogutz, o să mănânc cea mai mare felie de tort și o să beau un sfert de deget de vodka. Având în vedere că n-am băut de atâta timp, o să mă îmbăt ca ăia care cad în șanț și au față plină de noroi. Mă pregătesc de război! Sunt o fucking Xena! Nu m-am simțit niciodată mai puternică și mai stăpână pe situație. Acum știu cu cine mă bat!

”Dacă sunt stresată îmi apar pete pe corp”

Ps: vine și cartea “Cele trei” anul acesta! Povestea e acum întreagă! Până atunci citește-mă pe @celetrei.adda Cu fruntea sus și oole în fatza!!!!!”, a fost mesajul postat de Adda pentru fanii săi și cei care o urmăresc constant pe Facebook și Instagram.

Adda se confruntă de ceva timp cu diverse probleme de sănătate. La un moment dat, artista avea patru diagnostice și nu știa cu exactitate ce i se întâmplă.

„Prețul pe care eu îl plătesc acum este că m-am îmbolnăvit. Știu ce am în mare parte, dar nu am un tratament concret, nu știu în ce direcție să mă îndrept, dorm cu frică că mă sufoc în somn, pentru că mi se umflă gâtul…Dacă sunt stresată, îmi apar pete pe corp. N-am voie să mănânc foarte multe lucruri. Stau și mă gândesc acum, și cu pandemia, dar și cu tot ce mi se întâmplă..merită să mă distrug la 30 de ani? Hai să fac muzică, că-mi place să fac muzică, dar hai să nu uit de ce m-am apucat de muzică”, a spus Adda, la un moment, dat într-un podcast.

Ce este Borelioza?

Boală Lyme sau borelioza este o afecțiune bacteriană transmisă de căpușe, cu o incidența în creștere în lume. Între 650.000 – 850.000 de persoane sunt afectate în Europa, iar în România, incidența a crescut de trei ori în ultimii ani, dupa cum se arată în datele oficiale ale Institutului Național de Sănătate.

Această boală, dacă este netratată corespunzator, poate cauza complicații medicale persoanei afectate precum: meningită, paralizie facială, miocardita – cardită Lyme, artrită Lyme sau alte boli autoimune, scrie ciao.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272