REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Adda și soțul ei au spus adevărul despre relația lor, după ieșirile nervoase de la Asia Express. „Am făcut totul pentru ea”

Adda și soțul ei au spus adevărul despre relația lor, după ieșirile nervoase de la Asia Express. „Am făcut totul pentru ea”

Replica API 14 martie 2020 | 00:00 1760

Adda și Cătălin Rizea

Adda și Cătălin Rizea formează unul dintre cuplurile de la Asia Express. Cei doi s-au făcut remarcați prin certurile dese, de cele mai multe ori. Cu toate astea, cei doi trăiesc intens fiecare moment în show, fiecare cursă și fac tot posibilul întotdeauna să se autodepășească.

De aici se iscă și mici scandaluri. Fiecare reacționează diferit la stres și se pare că acesta este modul lor de a se manifesta. Cei doi concurenți Asia Express explică, însă, că acesta este felul lor de a fi. Se ceartă cu atât de mult patos tocmai pentru că se iubesc intens. Pe cât de repede se aprind, pe atât de repede reușesc să se și împace, mărturisesc Adda și Cătălin.

„Așa suntem noi. Familia ne știe cum suntem și soacă-mea a râs de noi. Noi suntem speciali. Noi ne iubim foarte tare și de asta ne certăm cu atâta patos pentru că ne iubim cu patos”, a declarat Adda la Răi da buni. „Noi un minut ne certăm, un minut ne împăcăm, iar ne certăm, iar ne împăcăm, ne luăm în brațe, așa suntem noi”, i-a spus și Cătălin lui Mihai Morar, potrivit spynews.ro.

Soțul Addei a ținut totuși să precizeze că astfel de certuri nu au loc niciodată în fața copilului. Susține că își iubește foarte mult soția și că la Asia Express a făcut totul pentru ea. „De multe ori și eu stric, pentru că întreb aceeași chestie, dar în emisiunea am făcut totul pentru ea, pentru că e soția mea și o iubesc. Noi ne mai certăm și acasă, dar niciodată în fața copilului sau foarte serios. Mereu ne împăcăm”, a mai spus el, scrie libertatea.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cel mai penibil cuplu din show. pana si poponarii au fost peste ei ...haha
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212