REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.8° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9.8° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Miruna și Cosmin

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Miruna și Cosmin

Valentina CAMARA 18 ianuarie 2023 | 00:00 751

Cosmin și Miruna de la Mireasa s-au despărțit la doar o lună după ce s-au căsătorit. Recent, Cosmin a fost chemat la Mireasa ca să vorbească despre motivele despărțirii dintre el și Miruna. Și concurenta a vorbit prin telefon despre aceste motive, iar ea a recunoscut că l-a înșelat. Iată ce declarații au făcut!

Adevaratul motiv al despartirii dintre Miruna si CosminCosmin și Miruna de la Mireasa

Cosmin și Miruna au vorbit despre adevăratul motiv al despărțirii lor. Concurenta a recunoscut că l-a înșelat pe încă soțul ei. Ce declarații au făcut cei doi concurenți despre această separare bruscă.

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Miruna și Cosmin

Miruna a intrat într-o discuție telefonică cu Simona Gheorghe pentru a vorbi deschis despre motivul adevărat al despărțirii de Cosmin. Concurenta de la Mireasa, dar și câștigătoarea sezonului 6 a recunoscut că l-a înșelat pe partenerul ei, astfel că i-a scris lui „Luță”, iar Cosmin a văzut toate mesajele și a plecat de acasă, acolo unde ei locuiau împreună în chirie.

„Acum că am și ieșit din emisiune pot să fiu cât se poate de asumată. Este vina mea, pot doar să jur că tot ce am trăit aici a fost real, nu pentru bani. Tot ce am crezut că simt aici am crezut că a fost o vindecare pentru mine. La scurtă perioadă , la 2 săptămâni am mers la munte, mă simțeam nefericit, ne-am muta împreună în chirie, iar eu am simțit să mă întorc în trecut. Să-l contactez pe Luță. Cosmin mi-a citit toate conversațiile pe Instagram. Ceea ce oricum e un caz penal, dar nu vreau să vorbesc despre asta. Ar fi fost ceva toxic, Asta am simțit. Nu am vrut să lungesc această căsnicie pentru nimic”, a spus ea.

De asemenea, Miruna a mai declarat că nu a făcut asta voit și știe că încă soțul ei este rănit, dar nici ea nu are puterea necesară să treacă peste, pentru că și ea suferă. Ea a mai spus că nu știe exact ce își dorește de la viață.

„Eu am crezut că sunt vindecată. Deci eu în această emisiune nu am simțit că sunt legată de trecutul meu. Eu l-am contactat pe Luță când m-am simțit nefericită. Nu am vrut să-mi bat joc de absolut nimeni. Cu o poveste din trecut sau fără eu tot nu rămâneam în această căsnicie, pentru că nu simțeam atât de mult. Erau niște mesaje de iubire și că mi-am dat seama că nu sunt vindecată după ieșirea mea de aici. Mesaje pe care Cosmin le-a văzut. Și eu sunt rănită. E vorba de un divorț. Și eu sufăr. A plecat Cosmin din chirie. Ai mei ca niște părinți sănătoși sunt alături de mine. Ei nu mă condamnă. Asta am simțit. Este clar că nu mergem mai departe. Nu am acceptat o discuție pentru că mă doare prea rău. Vom discuta despre actele de divorț. Știu clar că Cosmin este rănit. Nu am putere. Nu a fost ceva voit dar nu am putere. Nu am intrat în posesia banilor. Nu am jucat teatru pentru bani. Vreau să fie clar pentru toată lumea. Nu e vorba de bani, nu am jucat un teatru. Noi vom divorța. Trebuie să rezolv cu actele de Munteanu și apoi vom divorța. În momentul de față nici eu nu știu exact ce îmi doresc”, a completat concurenta.
Ce dezvăluiri a făcut Cosmin despre despărțire

Invitat la Mireasa, Cosmin a vorbit și el despre această despărțire, iar el este extrem de rănit și afectat de despărțire. Acesta a declarat că el o simțea pe Miruna nefericită, dar ea nu a vorbit despre motivul pentru care se simte așa alături de el.

„Am simțit-o și am văzut-o nefericită. Nu mi-a zis niciodată motivul real. Era culmea să mi-l zică. Îmi spunea că ea știe că are totale motivele din lume să fie fericită. Eu nu-mi doresc să-i fac rău Mirunei, pentru că este femeia pe care încă o iubesc. Eu nu vreau să o fac pe Miruna de râs. Nu e vina mea că trebuie să dau explicații. Am aflat și am văzut că femeia pe care eu o iubesc de fapt iubea pe altcineva și nu pe mine.

Eu nu contest faptul că Miruna nu a ținut la mine. Pentru mine e imposibil să iubești două persoane în același timp. Miruna, de fapt, iubea pe altcineva. Eu dacă aș avea dovezi le-aș avea doar pentru mine. Eu dacă aș avea dovezi nu aș vreau eu să le arăt nimănui pentru că ar fi un caz penal. Eu nu vreau probleme cu legea. Eu i-am zis așa. tu ești conștientă că eu nu pot să joc teatru, nu pot să zic că ne vom despărți pentru că pur și simplu nu ne mai înțelegem? Voi spune discret, fără detalii ceea ce s-a întâmplat. Cine vrea să înțeleagă și cine e atent, înțelege fără ca eu să dau niciun detaliu. În momentul acesta familia mea este îndreptățită să zică orice. Eu nu o să bag pumnul în gură nimănui. Dacă mama , care nu a vorbit cu Miruna, consideră că ar trebui să facă public ceva, e strict alegerea ei. Toată lumea este șocată. Nu vreau să dramatizez. Nu vreau ca lumea să-mi plângă de milă”, a declarat concurentul.

Mai mult decât atât, concurentul a mai spus că toate actele de căsătorie sunt la el, deoarece și-a dorit să se ocupe personal de tot și vrea ca totul să fie bine, el fiind un om matur. El a explicat că l-a schimbat toată această perioadă, dar de acum va fi mult mai atent la ceea ce decide în viață.

„Eu puneam totul cap la cap. În mintea mea era totul spre bine. Eu gândeam spre un viitor frumos și într-o secundă s-a schimbat radical totul. Am plecat cu certificatul de căsătorie pentru că i-am spus Mirunei tot ce înseamnă acte și lucruri serioase lasă-le în seama mea, pentru că eu sunt matur. Nu-și face nicio problemă, actele sunt în siguranță, mergem când vrei tu, când se poate și o rezolvăm într-un mod frumos. Eu nu mi-aș fi dorit niciodată să zic uitați ce am pățit eu

Părinții Mirunei sunt doi oameni minunați. Părinții Mirunei mi-au dat dreptate. I-am spus oricând ai nevoie să rezolvăm sunt disponibil. Am luat toate actele la mine pentru că sunt singurul responsabil. Dacă prin absurd am vorbi dacă mi s-ar mai întâmpla să repet relația cu ea, probabil aș face la fel. Aș fi mai vocal. Sunt un pic speriat pentru că toată treaba asta m-a schimbat. O să mă schimb în bine, pentru mine, o să fiu în esență același om, dar mult mai precaut”, a mai adăugat el, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212