REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.9° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Adevăratul motiv pentru care Adele şi-a anulat concertele. Nici vorbă de Covid

Adevăratul motiv pentru care Adele şi-a anulat concertele. Nici vorbă de Covid

Replica API 1 februarie 2022 | 00:00 775

Cântăreața Adele, de 33 de ani, a anulat concertele din Las Vegas din cauza iubitului Rich Paul, de 40 de ani, și a petrecut o săptămână în vila lui, disperată de a-și salva relația, scrie click.ro.

Adele

Adele și-a anulat concertele din cauza iubitului Rich Paul și a petrecut o săptămână întreagă la vila lui din Beverly Hills, SUA, în tentativa disperată de a-și salva relația. Jurnaliștii cred că iubitul ar fi principala cauză a anulării contractului din Las Vegas și a concertelor din Marea Britanie. Adele și agentul sportiv și-au început relația la mijlocul anului 2021.

Rezidența o îndepărta de Rich Paul

Ea și-ar fi anulat rezidența în Las Vegas, fiindcă o îndepărta de Rich Paul. În timp ce pregătea show-ul de acolo, cântăreața nu a mai putut petrece timp cu iubitul câteva săptămâni. Iar asta ar fi dăunat dragostei lor. ”Adele stă de o săptămână în casa lui Rich și încearcă să-și salveze relația, fiindcă se înstrăinaseră. Nu au mai avut timp să se vadă cât timp ea era concentrată asupra show-ului din Las Vegas”, a spus o sursă apropiată.

O perioadă stresantă pentru ea

”A fost foarte supărată pentru că el nu a putut să-i fie alături și s-au îndepărtat. Ea avea nevoie de el acolo, dar el e de asemenea ocupat cu cariera lui. A fost o perioadă foarte stresantă pentru ea. Acum încearcă să îndrepte lucrurile petrecând timp împreună. A fost o furtună în paradis. De aceea, ea nu a putut să susțină show-urile”, a adăugat sursa citată.

Plângea și îl suna

Alte surse au dezvăluit că vedeta a plâns în timpul pregătirilor și făcea întreruperi pentru a-i da telefoane lui Paul. Adele trebuia să înceapă show-urile săptămâna trecută și ar fi durat până în aprilie. Ea a spus, oficial, că nu a putut pregăti concertele de la teatrul Colosseum din hotelul de cazinou Caesars Palace, din cauza faptului că echipa sa a fost afectată de virusul COVID-19.

I-ar fi adus mulți bani

Apoi au apărut bârfe că show-ul a fost anulat din cauza fițelor cântăreței, care s-a luat la ceartă cu organizatorii. Adele are o avere de 220 de milioane de dolari, iar show-urile din Las Vegas i-ar fi adus câștiguri de 27,7 milioane de dolari, adică 700.000 de dolari pe zi. Rich Paul are o avere de 120 de milioane de dolari. Adele a anulat concertele din cauza iubitului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272