REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi şi-a dat demisia de la Viitorul

Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi şi-a dat demisia de la Viitorul

Replica API 25 decembrie 2020 | 21:16 3089

Cel supranumit "Regele" a explicat motivul pentru care a luat această decizie şi a dezvăluit ce proiect de viitor are la echipa pe care o patronează, potrivit digisport.ro, citat de stiripesurse.ro

"Eu mi-am îndeplinit toate obiectivele. Am luat-o de la zero și în zece ani mi-am îndeplinit toate obiectivele. Trebuia să ies de pe bancă și să creez un nou proiect. Vreau un nou proiect pentru următorii zece ani. Sper să fie la un nivel mai bun", a declarat Gică Hagi, la emisiunea Prietenii lui Ovidiu, potrivit sursei citate.

"Trebuie să fiu concret cu dumneavoastră, fiindcă ne vom vedea peste o altă perioadă și o să-mi scoateți declarațiile. Dacă nu vom crește, eu n-o să mai fiu pe bancă! Avem angajați foarte mulți, costuri foarte mari, avem departamente construite bine. Încercăm să fim organizați.

Nu suntem la un nivel mare. Dacă proiectul tehnic al Viitorului va fi de nivel mare, atunci mă întorc. Dacă Mircea Rednic face treaba bine, merg cu el și eu îmi văd de ale mele.", a mai afirmat Gică Hagi.

Gică Hagi a decis să vândă acţiuni la Viitorul: "Vreau parteneri serioşi"

Ulterior, Gică Hagi a explicat noul proiect pe care vrea să-l pună în aplicare la Viitorul: atragerea de noi oameni puternici din punct de vedere financiar, care să preia din acţiunile clubului.

"Eu am ieșit de pe bancă pentru a lucra administrativ și a încerca să devenim mai puternici. Clubul nu cred că poate să devină mai puternic cu mine acționar! Mie nu-mi place în partea administrativă. Ca să devină clubul mai puternic, eu, Gheorghe Hagi, îmi doresc să am parteneri cu care să fac ca acest club să fie mai bun. Adică să vindem acțiunile!

Discuții tot ies de doi, trei ani. Îmi doresc să se facă ceva pentru că unde sunt mai mulți puterea crește și așa o să devenim mai buni și mai puternici. Putem să ne dezvoltăm pe termen mediu și lung, nu de azi pe mâine.

Dacă nu, echipa va rămâne cu bugetele pe care le avem, cât timp vom putea. Peste tot e criză! Dacă Real Madrid și Barcelona au scăzut, toți suntem afectați de această pandemie! Nu vând acțiunile doar ca să vând și că a început pandemia. Acest gând îl am de trei ani.", a mai spus Gică Hagi.

"Vreau parteneri serioși și puternici ca mine și să susținem acest club, această Academie care produce pentru România. Vreau să fac acest lucru cu mare drag și să ajungem și în Europa.

Noi n-am avut niciodată un buget european. Au fost limite inadmisibile pentru Europa. Nu poți să joci cu salariu de 5.000 de euro în Europa! Trebuie să te duci la alt nivel, gen CFR. Sau din țări vecine pe care putem să le folosim ca exemplu.", a încheiat "Regele".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia zi tu mai"inteligentule"i-a cerut cineva lui Gh.Hagi sa faca academia de fotbal sau asta a fost placerea lui?,si cu al doilea proiect despre care vorbeste nu il face tot pentru ca asta este placerea lui?,are bani sa faca poate sa faca ce vrea cu ei,dar sa numai planga"ca ce am facut eu si nu m-a ajutat nimeni"sunt o gramada de oameni care baga bani intr-o afacere si ii pierd ori Hagi nu a pierdut nimic dar nici nu s-a imbogatit de pe urma unora care simulau fotbalul dar el ii vedea vedete ca N"Bappe"sau Karim Benzema de exemplu.
2
0
sia descoperit adevarata vocatie si se apuca de un alt proiect pe 10 ani - o mega stana care va deservi toata zona dobrogei pentru inceput dar ideea e sa ajunga in liga campionilor laptelui si branzei sa detroneze campioana Lactalis
2
1
Faceti voi mai mult...si pe banii vostri. Nu ati condus in viata voastra nici macar un SRL si va dati destepti. Ce simplu e sa dati voi sfaturi pe banii altora. Omul cheltuie 2-300000 de euro pe luna din veniturile clubului si face asta din suflet...nu ca nu ar avea din ce sa traiasca. Dar ...natia asta a noastra..s-a degradat intr-un hal...
3
6
apoi speri sa ai la infinit rezerve de jucatori capabili de locul 1 pe care sa-i vinzi la fel si tot asa...
2
1
afacerea viitorul a fost una de tip butic de sat cu vanzari pe caiet dar de unde nu e nu ai ce sa ceri!!!
4
1
Ai vandut tot ce era de vandut,ai ajuns in play-out ,te-ai retras cand ai vazut ce perspective erau!Echipa era deja in cadere cand ai demisionat,unde joaca jucatorii aia de ,,talie mondiala" pe care i-ai crescut la Viitorul ?Ianis este deja la a patra echipa la 23 de ani,Viitorul,Fiorentina,Gent,Rangers,nu este cam mult?
8
3
E unu cortacero care vrea sa cumpere actiuni viitorul. Este un investitor serios!
3
3
Pacat ca nu a preluat Farul cu stadion cu tot, Viitorul e o echipa fara suporteri.
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272