REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Adevăratul motiv pentru care s-a amânat Congresul PSD! Un membru PSD rupe tăcerea

Adevăratul motiv pentru care s-a amânat Congresul PSD! Un membru PSD rupe tăcerea

Replica API 28 februarie 2020 | 12:45 401

Liviu Alexa, jurnalist din Cluj și fost președinte al organizației PSD Cluj a publicat ieri o informație bombă. Congresul PSD a fost amânat pentru că unii lideri de organizație refuză să participe la această reuniune a social-democraților.

Liviu Alexa, fost președinte al PSD Cluj: Marcel Ciolacu: da-ti demisia! Este un MINCINOS!

„In aceasta seara, Ciolacu, inca presedintele interimar al PSD, a anuntat ca nu se mai tine Congresul din cauza coronavirusului si a pericolului potential, blablabla. IN FAPT, Ciolacu si-a dat seama azi ca NU are cvorum pentru congres, deoarece mai multe organizatii puternice din tara i-au transmis ca vor boicot Congresul, refuzand sa isi trimita delegatii la Bucuresti sambata si urmand sa il lase pe Ciolacu in fundul gol.

Daca Ciolacu nu își dă demisia, îi rog pe colegii mei aflați in CEx să îl schimbe de urgență! Nu se poate să acceptam ca președintele PSD să mintă România în cel mai interlop mod cu putință, nu putem accepta ca pesediștii din întreaga țară să fie mințiți asupra motivului real pentru care Congresul se amana. PSD a fost sanctionat dur de electorat pentru lipsa de transparenta, chiar nu vrem sa invatam nimic din reprosurile alegatorilor?

Marcele, ura nu naște copii. Ti-am spus-o si acum doua săptămâni cand ne-am întalnit, ți-am spus ca PSD nu e SRL-ul tau, să faci ce vrei in el! Azi, ai primit o lecție nasoală de la greii partidului! Sper ca ei, adevarații lideri din PSD, să ne scape de tine si de mermeleala in care ai ingropat PSD in doar 3 luni!

CEX-ule, nu lăsa partidul pe mâna lui Ciolacu, a lui Dâncu și a securiștilor lui Dâncu!”, Semnat Liviu Alexa, un membru simplu care iubeste PSD, potrivit evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie PSD ,pupincuristilor si lingailor de cururi psd_iste!!!
2
0
fel de fel de comentarii voi nu vedeti ca ei se rinduiesc la putere sunteti orbi pina nu osa fie copii vostri la conducere intre ei nu e democratie au facut facultatile degeaba sa lucreze ca ospatari sau etc etc sa plece draci astea de la putere toti in frunte cu 7 case din meditatii si vedeti ca fac dosare la comanda degeaba revolutie au pus securisti mina pe putere si excroci nu le cofisca nimeni averile nu i-i aduce nimeni in tara ca se spun uni pe alticei mai buni patrioti astea sunt nu mai scriu ca ma inbolnavesc astea ne cred prosti pe toti
1
2
ca pres al pssd nu poti spuna ca daca gresesti in exprimare, nu te deranjeaza sa fii corectat de jurnalisti, Ba dar ma deranjeaza pe mine ca un analfabet a ajuns pres al cam deputatilor. analfabetul curuluiii
5
0
Bravo cacatii mei muia care va dau zilnic va prieste Cu limbistul meu Citu o sa fac un guvern de cacat SUGETI PULA DRAGII MEI DE LA PNL SI CEI CARE MA SUSTINETI.MUIE FARA NUMAR
1
5
Confuzia e mare in pesede. Mai multi sistemici vor puterea. Pesedeu e pe duca.
3
0
Nu scrieti nimic de Dragnea?Mana aia cu care a furat,s-a scurtat cu flexul...Sau este vreo smecherie,cum s-a ,,impuscat" Nastase?
2
1
mea ca pesedeii trebuie muiti oricand, oricum si din orice pozitie. Dar numai cu cacat !!!
7
0
CU UN GUVERN IN TOTALITATE PNL DAR SI UN PARLAMENT MAJORITAR PNL IN ROMANIA SE DEZLANTUIE IADUL ! STRUL VEI TRAI SI VEI VEDEA .
3
9
Am inteles ca psd sunt ciumati, li s a dat m...e, sunt jigodii, comunisti, bla, bla. Acelasi nutret pt cretini. Dar cei care sunt acum la putere ce sunt? Sfinti? Drogatul de Catu, penibilul de Orban, panarama de la munca, Turcan pe post de marmota. Ce m...e o sa va luati de la "LIBERALI"! PDistii lui Basescu, fosti socialisti, transformati peste noapte in populari europeni, facuti apoi liberali ni se dau exemplu de moralitate!?!? Hai sictir frustratilor. Puneti botul la toate manipularile si inghititi pe nemestecate. Osa va innecati!
1
8
de la o vreme, "supt" conducerea genialului lider, ciolancu, pizdeul a intrat asa, intr-un con de liniste, nimeni nu ii mai baga-n seama, nimeni nu se mai pisha pe ei, nimeni nu le mai trage bine-meritata mu!e, asa ca sobolanii rosii au inceput sa se sfartece intre ei. Perfect, continuati! Pana nu mai ramane nici numele din voi! Jigodiilor!
8
0
Sfasiati-va , omorati-va , poate asa poporul roman se va trezi odata ! PSD trebuie scos in afara legii !
8
1
MUIE CU LAMAIE HOTILOR . ATI FURAT PANA NU ATI MAI PUTUT JIGODIILOR
15
1
Propunerea soferului balos la Senat ma face sa cred ca PSD-ul nu a invatat nimic din lectia primita la ultimele alegeri.
13
0
auziti cica curvarul de Brailoiu ar vrea sa puna mana pe primaria din Eforie cu ajutorul Virginiei Uzun , hoata de la SPIT, cea care face rost de bani de buzunar pe sest din cursuri nerealizate, punand angajatii in situatii dificile , unii dintre ei platind chiar cu locul de munca. Fara PENALI in toate posturile de conducere din administratie
11
1
dar ce face turnatorul dovedit al colegilor de liceu din Buzau si a celor de la Inst de Marina , stroe felix...?!? el era cu prostanaca tarii viorica dancila , iar acum vad ca jigodia asteapta limpezirea apelor din psd. asta inseamna sa fi fost scolit de securitatea Buzau si CI...!
15
1
aici se pare ca posteaza si aia de la balaceanca, dute ba si i-ati pastilele!! ti-ai dat camasa de forta jos si ai scapat la tastatura! sa ai parte de binele facut de liberali taranilor la 1907!
2
11
Astia care se iau de PSD ar trebui totusi sa-si aduca aminte de PDL,adica actualul PNL. Nu numai asta,ci sa ia in considerare ca viata merge inainte doar pentru ca ei,tolomacii muncesc din greu in timp ce toate partidele politice izvorate din aceasi substanta a Partidului Comunist Roman si a securistilor le conduc vietile si ii indobitocesc cu propaganda,ii insclavizeaza. Nu vedeti ca tinerii destepti fug? Pai in loc sa fie ei lideri,fug pentru ca majoritatea romanilor sunt inca supusi babuinilor si urmasilor lor. Trezirea la realitate,adevarata revoloutie romaneasca da,dupa doua secole !!!
9
3
"se pune batista pe tambal" la PSD!Un partid corupt ca Matusa Tamara ca avea mosie mare ,infiintat de niste criminali spioni al altor tari numiti ILIESCU SI ROMAN condusi si raportati la BAZA de Gelu Voican Pisulescu,urino terapeut moscovit!NUMAI SCURSURI DE OAMENI ADUNATI IN JURUL CACATULUI NUMIT SOCIAL DEMOCRATIE!VOI SI PONTA ATI MAI RAMAS JANGHINE OBOSITE!Numai bete in roate va plac pe banii nostri!Sa va moara copiii in brate 15 generatii de acum inainte tuturor celor ce sustin asa ceva sau au de castigat de pe urma lor!
12
4
Cine refuza? Securisti sau civilii din partid? Securistii, participa cu siguranta, asa ca nu ne facem probleme, pisoiu supraponderal de la constanta,participa!
9
1
Ha, ha... Mincinosii, hotii, penalii.... CIUMATII !! Ciolacu cu GASCA lui ! Hi, hi.... ha, ha..... !! Sfasiati-va, mancati-va intre voi, ciumatilor!
17
6
Demisia jos psd guvern de hoti
14
9
La rupere. Sfasiati-va intre voi, ciumatilor.
23
7
Plesoianu avea dreptate. Cilacu , Dancu, Grindeanu, Stanescu si Tuodse oamenii Sistemului cu rol de a face din PSD un partid al sau.
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920