REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Adevărul despre relația artistei Carmen de la Sălciua cu iubitul însurat

Adevărul despre relația artistei Carmen de la Sălciua cu iubitul însurat

Replica API 12 ianuarie 2022 | 11:19 1050

Carmen de la Sălciua, care l-ar fi cunoscut pe afaceristul Marian Corcheș la finele anului trecut, la o petrecere, îl știa, de fapt, pe bărbatul însurat de mai bine de 11 ani.

Faptul că artista și afaceristul însurat se știau de mult timp, și nu „de câteva săptămâni”, așa cum s-a vehiculat în presă, este demonstrat de un articol din 2011, în care redactorul ridică îl slăvi familia Corcheș. Printre cuvintele dulci, cu parfum de pulpe și mititei, apare și numele cântăreței Carmen de la Sălciua, aflată la început de carieră.

„Fiul său, Marian Corcheş, a terminat şi el studiile universitare, devenind licenţiat în marketing. Amândoi s-au implicat, apoi şi-au deschis un magazin în satul Cărpiniş (...) cu diverse produse alimentare şi industriale. Au amplasat şi în piaţa Câmpeni o rulotă – rotisor unde se prepară pui, pulpe, mititei şi vânzări de sucuri şi alte băuturi slab alcoolizate.

Ulterior au preluat şi activitatea restaurantului cu hotel ..., unde de două ori pe săptămână celebra formaţie Papen, condusă de Călin Muntea definit Puiu Codreanu al moţilor împreună cu orchestra compusă din solista Carmen de la Sălciua, saxofonistul Nicolae Bolunduţ şi organistul Alin Bobar susţin spectacole cu specific popular moţesc şi din alte zone ale ţării”, se precizează în „oda” publicată într-un ziar local.

Carmen de la Sălciua trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Marian Corcheș, bărbatul însurat care i-a promis că o va duce la altar după ce divorțează. De Crăciun, Carmen de la Sălciua a publicat pe internet mai multe fotografii alături de Marian Corcheș, în dreptul cărora a scris și o declarație de dragoste. „Chiar și fără fundiță, tot ești cel mai frumos cadou de Crăciun. Vă dorim tuturor fericire și liniște în casele voastre. Sărbători luminate!”, a scris Carmen de la Sălciua.

Cântăreața povestea într-un interviu că deja și-au „cunoscut familiile” și că se înțeleg foarte bine. Asta, deși ea îi cunoștea foarte bine familia încă din 2011. De altfel, deși în permanență a lăsat învăluit în mister felul în care s-au cunoscut, într-un podcast văzut de foarte puțini oameni Carmen a recunoscut că îl știa pe Marian Corcheș de mult timp, dar a precizat că relația lor a fost atunci strict profesională. „Eu cântam în restaurantul lui. Era patronul meu...”, a spus Carmen, scrie spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212