REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Adevărul despre relația care s-a înfiripat între Maria Constantin și Gheboasă, după zilele petrecute în junglă

Adevărul despre relația care s-a înfiripat între Maria Constantin și Gheboasă, după zilele petrecute în junglă

Valentina CAMARA 31 ianuarie 2023 | 00:00 737

Maria Constantin și Gheboasa au fost colegi în junglă, de acolo de unde ambii au plecat la scurtă vreme de la începerea competiției. Au conviețuit și s-au luptat împreună pentru victorie, așa că se pare că au reușit să formeze o relație de prietenie care rezistă chiar și în afara competiției.

Adevarul despre relatia care s-a infiripat intre Maria Constantin si Gheboasa, dupa zilele petrecute in jungla

Cu numai câteva ore în urmă, artista a dat o veste bună fanilor săi, însă nu înainte de a le confirma că a rămas în relații foarte bune cu artistul momentului, apreciat de tânăra generație, Gheboasă, numindu-l „fratele meu”.

Maria Constantin  a dat vestea fanilor ei că urmează să lanseze o nouă piesă într-un mod aparte. Tânăra generație este deja la curent cu piesele lansate de Gheboasă, iar unul dintre versurile care l-au consacrat pe artist este „Nu poți să iei kile, să te-ngrași, păi dacă n-ai bani”, așa că Maria

Constantin a profitat de ocazie de a face o asemănare între piese artistului, care este deja celebră, și cea pe care urmează să o lanseze în scurt timp pentru fanii ei, având în vedere că tratează același subiect, și anume banii.

„Dacă fratele meu, Gheboasa, zice așa: «Nu poți să iei kile, să te-ngrași, păi dacă n-ai bani». Eu și colegul meu spunem așa: «Dacă nu am bani destui merg să mă împrumut, dar cu bani nu poți să cumperi timpul ce-a trecut.

D-aia nu lăsa o zi timpul ca să treacă, că tot ce este frumos ușor, ușor pleacă.» Asta e! Vine piesă nouă”, a spus Maria Constantin în mediul online.

Motivul pentru care fiul Mariei Constantin locuiește cu tatăl și bunicii lui

Maria Constantin a fost aspru judecată de-a lungul timpului pentru că a acceptat ca fiul ei să crească la țară, alături de tatăl și bunicii lui. Artista a explicat de ce a luat această decizie, dar și ce relație are în prezent cu tânărul adolescent, în ciuda faptului că nu petrec foarte mult timp împreună.

Mai exact, Maria Constantin este de părere că venirea tânărului în capitală ar putea fi o schimbare care să-i afecteze viața, având în vedere că tentațiile sunt la orice pas. Crescând la țară, alături de bunicii lui, artista are garanția că va crește într-un mod cât se poate de armonios, ferit de orice lucru care i-ar putea fi dăunător.

„Nu vreau să fie supus la tentațiile din jur, mai bine să stea acolo, la țară, e mai bine pentru el! Aici cine știe cu cine se anturează și dă de cine știe ce probleme. Nu-i o lume asta pentru el. Acolo, la bunici, el are un anturaj al lui, de copii cuminți. Mi-e frică, sincer, să-l aduc la Capitală! El stă împreună cu bunicii la Târgu Jiu.  Are doar 13 ani, e chiar la vârsta aceea ingrată a adolescenței, dar e un băiat foarte bine crescut. Trebuie să recunosc că el a stat cu bunicii și cu tatăl lui mai mult decât cu mine, dar noi doi ne înțelegem foarte bine”, a mărturisit solista, conform wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272