REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Adi Despot, criticat după ce s-a îmbrăcat într-un costum de iepure colorat cu roz

Adi Despot, criticat după ce s-a îmbrăcat într-un costum de iepure colorat cu roz

Replica API 4 mai 2021 | 00:06 1807

Adi Despot, solistul trupei Vița de Vie, a fost aspru criticat de fani, după ce a promovat un vin îmbrăcat într-un costum de iepure colorat cu alb și roz! Nu mică i-a fost surprinderea unei doamne când fostul jurat de la “Vocea României” i-a răspuns la comentariul acid pe care i l-a lăsat la postare. Unii dintre internauți i-au spus cântărețului că “s-a vândut” ieftin.

Adi Despot, hulit după ce s-a îmbrăcat într-un costum de iepure

Considerat unul dintre cei mai duri artiști din România, Adi Despot a acceptat provocarea de a face reclamă unui vin îmbrăcat așa cum nu credea nimeni că-l va vedea vreodată! Într-un costum de iepure, colorat cu alb și roz, după cum puteți vedea în imaginea de mai jos, dar și în galeria foto a articolului. Licoarea lui Bachus este produsă într-o cramă aflată în sudul Italiei, mai exact în regiunile Puglia și Abruzzo.

Una dintre urmăritoarele sale a răbufnit când l-a văzut în această ipostază și i-a spus: “Te-ai apucat și tu de mocangit ca toți și toate gloabele? Rușine! Te dădeai om inteligent… Iar de ținută nu mai zic… Te poți angaja la circ!”. Nu a trecut mult timp, iar cântărețul a reacționat la comentariul ei astfel: “Monica, viața e un circ” și a pus un emoticon care reprezintă un pahar cu vin, după cum se poate observa în fotografie.

Adi Despot a stârnit o avalanșă de râsete pe Internet

“Am salvat postul în colecția «cheering me up» pentru când e nevoie. Pentru cei de peste hotare, de unde am putea să îl procurăm?”, “Adriane, cred că nu doar ai gustat dacă te-au convins să te îmbraci în iepuraș, și cu roz pe deasupra! #bunnyvorbesc”, “Te-ai țâchit Despot… am trăit să te văd iepuraş….ok, ești simpatic, da’ parcă mai mult îmi plăcea de tipul ăla care o făcea proastă pe una că îi tot punea aceeași întrebare !!! Să-l bei sănătos!” sunt doar trei dintre comentariile strânse de postarea de mai sus a celebrului artist, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se stie ca e bulangiu
1
0
poate a vrut sa arate ca e pe invers
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108