REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Adi Sînă își face de cap! El și Jorge s-au „întrecut” în paharele de vin și bere

Adi Sînă își face de cap! El și Jorge s-au „întrecut” în paharele de vin și bere

Replica API 5 iulie 2021 | 22:55 933

Când Adi Sînă nu o are prin preajmă pe Anca Serea... cântărețul profită din plin și „își face de cap”! Mai ales când are o companie pe măsură! Aflat la un restaurant de fițe din Capitală alături de Jorge și soția lui, cei doi artiști s-au „întrecut” în paharele de băutură, unul cu berea, altul cu vinul, după preferințele fiecăruia. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

Adi Sînă nu atrage toată atenția doar pe scenă, la concerte, ci și la restaurant. Cântărețul a demonstrat că atunci când nu se află sub privirea atentă a Ancăi Serea, știe să-și facă de cap și să se distreze „ca băieții”. Artistul nu s-a bucurat singur de câteva pahare de băutură, ci alături de colegul său de breaslă, Jorge, mai că luându-se la „întrecere”.

Așadar, în caz că nu știați, pe lângă pasiunea uriașă pentru muzică, pe Adi Sînă și pe Jorge îi leagă și o relație strânsă de prietenie. Aceștia s-au bucurat de curând de câteva clipe de liniște, luând o pauză de la activitățile lor, unde altundeva dacă nu la o terasă, urmărind un meci de fotbal. Cei doi nu au fost însă singuri, ci însoțiți de Ramona, partenera de viață a lui Jorge, dar chiar și așa, nimic nu i-a oprit din a se delecta cu „plăcerile lor nevinovate”: berea și vinul.

Cântărețul și amicul lui, Jorge, au făcut „întrecere” cu paharele de bere și vin

Prin urmare, paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, au fost de această dată pe urmele celor doi cântăreți. Primul surprins în cadru, la un restaurant din Capitală, a fost Jorge. Acesta și-a potolit foamea luând câteva guri din mâncarea comandată, pentru ca la câteva minute mai târziu să o întâmpine pe soția lui cu un sărut.

Ce ne-a atras atenția pe lângă gesturile de tandrețe pe care și le-au împărtășit cei doi a fost faptul că Jorge nu se poate abține de la gesturile nepoliticioase nici măcar de față cu soția. Spunem asta având în vedere că la scurt timp după ce a săurutat-o, a început să vorbească cu ea în timp ce avea mâncare în gură, iar mai apoi părea că-și face „curățenie” printre dinți și măsele cu limba.

Totodată, am remarcat în urma imaginilor că Jorge preferă berea la meciurile de fotbal. După cum puteți vedea și dumneavoastră în cadrul filmulețului surprins de paparazzii noștri, mare i-a fost satisfacția atunci când chelnerul i-a adus încă un pahar, vedeta mângâindu-se pe burtă.

La aproximativ jumătate de oră distanță, la masa lor își face apariția și, cine credeți, Adi Sînă. Îmbrăcat elegant, așa cum și-a obișnuit fanii și apropiații, cântărețul a bătut palma cu Jorge și cu soția lui, Ramona, întrerupându-i pe cei doi din mâncat. Pentru puțin însă, pentru că așa cum puteți observa, partenera lui Jorge s-a pus imediat înapoi pe mâncat, lăsând la iveală faptul că nu doar soțul ei e capabil de gesturi nepoliticoase, ci și ea, deoarece părea că plescăie mai mult, în timp ce avea preparatul în gură.

Și cum vă menționam încă de la început, dacă Jorge are o „pasiune” pentru bere, Adi Sînă este interesat mai degrabă de vin. Astfel că și el s-a delectat cu câteva pahare. Ba mai mult, în semn al prieteniei dintre ei, soțul Ancăi Serea nu s-a arătat deloc deranjat, ba chiar l-a lăsat pe Jorge să guste din paharul lui. Ei, asta da dovadă de „frăție”!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a mai fatat aia ceva?iepuroaica sobolanca?
3
0
si de ce trebuie sa stim noi ce au baut astia ? treaba lor in lumea lor de rahat.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212