REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Adina Alberts SPULBERĂ miturile: Nimic mai fals, este o TÂMPENIE

Adina Alberts SPULBERĂ miturile: Nimic mai fals, este o TÂMPENIE

Replica API 28 ianuarie 2021 | 14:56 1410

Medicul Adina Alberts intră tare în toiul isteriei naționale pe tema folosirii Ivermectinei, un medicament cu uz veterinar, pentru tratarea coronavirusului. Alberts spune că avertismentele alarmiste privind efectele nocive ale Ivermectinei sunt false, scrie stiripesurse.ro

"IVERMECTINA cancerigen?!?

Nimic mai fals. Ba este exact invers.

“Researchers in Japan and the United States have found that ivermectin, a drug used to kill parasites, suppresses tumour development in epithelial ovarian cancer.”

{Cercetători din Japonia și SUA au descoperit că ivermectina, un medicament utilizat pt a distruge paraziții, inhibă dezvoltarea tumorală în carcinomul epitelial ovarian}.

IVERMECTINA produce orbire?!?

Este o tâmpenie.... Sunt zeci de medicamente care produc afecțiuni ale vederii, ce pot da în final cecitate, și zac liniștite în rafturile farmaciilor umane, avizate fiind de ANMDM precum și de forurile similare internaționale.

Că se încearcă o denigrare a acestei substanțe -IVERMECTINA- pentru a cărei descoperire, atât irlandezul Campbell cât și japonezul Omura au primit premiul Nobel în 2015, acesta poate fi un adevăr!

Studii numeroase din întreaga lume arată că această substanță este eficientă atât în vindecarea de COVID19 cât și în prevenția îmbolnăvirii", scrie Adina Alberts pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un sambure de adevar in ceea zice, tot este. Si totusi e medic. Rafila e de la oms deci are interese ciudate privitoare la covid
0
0
asta.i medica ba?fa panarama,alberts,stii sa citesti? dar intelegiceva? ia zi,exista sau nu covidul,prostaco,parca nu exista in mintea ta.medicul ulii!
1
5
Cine-i madama, asta, de ce pricepe ea si la COVID 19 ?? !! Se baga in seama si ea ??! Il contrazice si pe profesorul Rafila, Marinescu, Ticu,....etc. ?! Nu mai are cliente la cabinetul ei de pus silicoane in tate si botox in buze, e falimentara ?! Se da mare specialista, ea si cu madam pop oftalmologa... latratoarele de la antene si romania tv.? Cauta locuri caldute si ea si Catarama ? Nu le-a mers cu politica, nu au castigat posturi la "statul degeaba"..... acum latra in presa si prin televiziuni ?! Sosoaca nr. 2 ...daa.... Rusine! Nu credeati in covid, dar ai avut si tu si catarama. Circari
1
4
Ivermectina e prea ieftina si de aia nu va fi aprobata vreodata in tratament. Interesul marilor companii famaceutice este sa vand medicamente scumpe.
7
1
Adina nevasta lui Catarama mai vrea si ea sa fie bagata in seama...
1
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614