REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Adio, parcare în zona stadionului Farul! Se construiesc blocuri

Adio, parcare în zona stadionului Farul! Se construiesc blocuri

Replica API 9 iulie 2018 | 00:00 377

Fosta parcare destinată stadionului Farul, pe strada Primăverii, urmează să se transforme. Două tronsoane de blocuri de 5 etaje vor fi construite aici, situaţie sesizată de cetăţenii deranjaţi de stuaţie, şi preluată de Asociaţia Constanţa Altfel.

foto: Constanta Altfel

“Cetățenii din zonă caută disperați răspunsuri și ajutor. Nici trotuar nu mai au, nici liniște.Le rămâne în față doar praful și betonul Așa că dacă vă gândeați vreodată că vom putea fi gazda unui meci pe stadionul care încă arată de coșmar – dar să spunem că printr-o minune va fi reabilitat, unde vom parca”, au precizat reprezentanţii aosciaţiei.

Neîndoielnic, aceeaşi asociaţie (din care fac parte senatorul Vergil Chiţac, avocata Felicia Ovanesian ş.a.) va face toate demersurile legale pentru ca investiţia amintită să fie stopată.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa dai bani la echipa.. Tu faci blocuri..Da banii la echipa asa cum ai promis si nu te mai ascunde
5
1
Fagadau ... cel mai slab primar ! Ati vazut vreun hot mai mare decat Fagadau ? eu nu ... asta il intrece pe Mazare Radu ... cu brio ! FAGADAU - HOTUL - CEL MAI MARE HOT DIN CONSTANTA !
6
0
Se pare ca lumea nu intelege de unde a aparut interesul pentru Farul al lui Marica. Legea 69 din 2000 spune la Art 79 Schimbarea destinatiei sau desfiintarea unor baze sportive apartinand domeniului public sau privat al statului sau al unitatilor administrativ-teritoriale se va putea face numai cu aprobarea Ministerului Tineretului si Sportului si cu garantia construirii altor baze sportive similare.
3
1
Bai machidon jegos Fagadau, chiar vrei sa distrugi si ultimul petec de natura din Constanta? Rasa ta a acaparat orasul asta, il sufoca de constructii slabe calitativ si il termina economic pentru ca nu stiu decat a fura. Terminati cu autorizatiile de construire in oras. Lasati si loc de spatiu verde. Jigodiilor.
14
0
incaseaza in continuare cu ajutorul locotenentilor ce conduc acest oras....viata in pribegie nu este chiar asa de iefttina ...parcari...trotuare...magaziii...parcuri...locuri libere intre blocuri...totul este parcelat si vandut...este doar o chestiune de timp cand vor incepe sa construiasca cei ce au fost improprietariti de Saltimbanc....
17
0
Un subiect de presa. Acum putem sa aflam cine, cand, unde, la cine, de ce, cat?!
7
0
Lasati mai baieti Acum intram in actiune Dati ne info de camarila Lor Atu cumparat ceva? Cine face actele Va ascultam
3
0
locurile astea sunt vandute dupa vremea lui mazare. niste javre ordinare pana si parcarile le au vandut . o tara de cacat cu legi de cacat.
28
2
v-am tras-o fraierilor !
8
6
felicitari!faceti o treaba buna!
7
10
acum intelegeti de ce nu se fac parcari!!!! mafia imobiliarelor a distrus orasul.
31
2
ne intereseaza cine construieste acele blocuri
25
3
Sa nu te lase sa faci ceva in tara asta...
9
22
Ovanesian ce facea acum 12-13 ani
14
3
cetatenii din zona unde erau cand se furau spatiile verzi de pe lapusneanu, vizavi de parc? unde erau cand s-au construit blocuri in loc de case in compozitorilor...etc ehh, acuma sa rabde, atunci nu le-a pasat.
24
3
Praduiala din Patrimoniul Orasului si PUZ facut pe genunchi si trecut pe repede inainte, a asta miroase locul ala dupa cum arata. Si mai miroase si a conserva de mazare expirata.
33
4
fatalaul o sa ne vinda pe toti
28
3
Unde e aurel Vlaicu si unde e stadionul farul bai asta?
13
10
se fac parcari pentru stadion pe aurel vlaicu. Asa a promis hotul de fagadau. Muie fagadau !
31
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614