REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Administratorii unui mall din Constanţa VOR SĂ EVACUEZE RABLELE ABANDONATE ÎN PARCARE!

Administratorii unui mall din Constanţa VOR SĂ EVACUEZE RABLELE ABANDONATE ÎN PARCARE!

Replica API 28 august 2018 | 12:15 653

sursă foto: Facebook/Parchez Ca Un Bou

Maşinile abandonate din parcările mall-urilor din oraş au creat mereu o problemă atât clienţilor, cât şi administratorilor. Spunem asta pentru că în ultima perioadă patronii mall-urilor constănţene încearcă prin diverse metode să combată acest fenomen.

Aşa cum arăta „Replica” într-o ediţie anterioară, în cazul maşinilor abandonate în parcările mall-urilor din municipiul Constanţa autorităţile locale, Primăria Constanţa prin Poliţia Locală Constanţa, nu deţin conform legii abilitatea de a ridica autoturismele din acel spaţiu privat de utilitate publică.

În acest context menţionăm că în cursul săptămânii trecute pe parbrizul autoturismelor lăsate pentru mai mult timp în parcarea subterană Vivo Constanţa, se aflau înştiinţări din partea administraţiei mall-ului în caz. Astfel, aceştia au transmis proprietarilor să elibereze spaţiul pentru că se efectuează lucrări de reabilitare a parcării subterane. “VA RUGĂM SĂ RIDICAŢI AUTOTURISMUL DIN PARCAREA VIVO! CONSTANŢA. VOR FI EXECUTATE LUCRĂRI ÎN PARCAREA SUBTERANĂ.”, semnează Administraţia VIVO! Constanţa. Imaginea este publică pe grupul de facebook Parchez Ca Un Bou.

Reprezentantul marketing din cadrul mall-ului constănţean a precizat că într-adevăr se efectuează lucrări de reabilitare, iar proprietarii autoturismelor parcate în parcarea subterană pentru mai mult timp sunt rugaţi să elibereze spaţiul.

“Rugăm şoferii să îşi mute maşinile din parcare pentru că se efectuează lucrări la parcarea subterană. Se reabilitează pavajul, partea de jos, câteva secţiuni au fost deja reabilitate. Se lucrează de aproximativ o lună. “, au declarat pentru Replica reprezentanţii Vivo! Constanţa.

Citeşte şi: Maşinile abandonate din parcările subterane ale mall-urilor: CINE LE POATE DA AFARĂ?!

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stai cu pula-n gura toata ziua.....Intelectualilor.
0
0
eu cred ca trebuie stranse toate cazanele parasite din constanta, primaria cu oamenii din subordine ce face in acest sens?
6
1
E dreptul lui sa o lase parcata acolo. Daca legea ii permite, sa o lase acolo pana vine din strainatate.
4
10
Intre noi fie vorba, bmw-ul asta din 88-89 pare mai intretinut decat multe alte masini moderne. Cat despre vivo, astia chiar executa lucrari in parcare, nu asteapta sa cada de tot.
9
2
Ce distrus....si-a pus pe cazanul ala de 200 euro nu mai putin de 3 stick-ere cu Asociatia Europeana a Militienilor!! Nici cel mai prost politai nu pune botul la asa ceva! Cocalarul suprem!
7
1
pai ce plua mea e tigaia aia de mai sus de maxim 2000 lei ? slobozim-as pe tigaile voastre din palas cet 5 etc
11
2
Da este un mare harb...
11
1
Daca si asta-i harb...
3
19

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367