REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
14.8° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Administratorul hotelului FLORA, Marius PUȘCAȘI, a ieșit din PUȘCĂRIE mai devreme cu un an

Administratorul hotelului FLORA, Marius PUȘCAȘI, a ieșit din PUȘCĂRIE mai devreme cu un an

Replica API 26 martie 2021 | 23:12 7636

Marius Puşcaşi, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul Retrocedărilor, a fost pus în libertate după ce a executat fracția 1 an și 9 luni din pedeapsa aplicată în februarie 2019, de Curtea Supremă. Deși, termenul expira în decembrie 2021. Pușcași a fost eliberat condiționat de Judecătoria Medgidia, după ce avocatul a depus la dosar mai multe documente care atestă că scopul preventiv a fost realizat.

sursa foto:ziuaconstanta

De ce l-au eliberat magistrații mai devreme!

Marius Pușcași a câștigat 169 de zile ca urmare a muncii prestate în penitenciar, și a beneficiat de 60 de zile de recurs compensatoriu. Din această perspectivă, magistrații au constatat că îndeplinește condițiile prevăzute de prima condiție prevăzută de art.59 a executării a 2/3 din pedeapsă sau jumătate, în contextul în care se cumulează până la diferența de 2/3 cu zile considerate ca fiind câștigate în urma muncii prestate. În instanță, Pușcași a luat cuvântul, precizând că la momentul la care va fi pus în libertate le va spune tuturor cunoscuților, prietenilor că nimic nu merită să ajungi în regim de detenție și este ferm convins că pe viitor nu va mai avea probleme cu legea.

Avocatul lui Marius Pușcași a depus la dosar un set de înscrisuri în esență constând din certificat de stare materială eliberat de către SPIT prin care se face dovada că nu are alte bunuri mobile sau imobile înregistrate pe rolul acestui organ fiscal decât 3 suprafețe de teren care fac obiectul deciziei penale în baza căruia a fost condamnat și care sunt supuse sechestrului penal, în vederea confiscării speciale.

De precizat că Marius Pușcași achitat o parte din prejudiciu stabilit de magistrați, în decizia de condamnare, din diferite surse materiale, inclusiv provenite din salariul soției, Carmen Pușcași, și ea condamnată la 3 ani cu suspendare în același dosar. Acesteia i s-au poprit 1/3 din veniturile salariale realizate de la Primăria Constanța, unde este angajată, peste 12.000 lei.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cea facut ma dna constanta a prins pe constantinescu mazare care se vedeau de pe luna cu furaciunile si institutiile statului din judet sunt putrede de coruptie ei ii baga pe o parte si astia ii scot pe alta parte mica coruptie e mai mare decat coruptia baronilor locali
2
0
E o mare porcarie ce se intampla in judetul constanta astia au furat tot au ajuns sa controleze politia puscaria magistrati se elibereaza si raman miliardari
5
0
Saracu de el si la flora facea puscarie mai rau ca la poarta alba
4
1
Asta e un limbist ordinar care sifoneaza pentru oricine doar ca sa fie el bine , urata rasa .
6
1
Si-a ispasit pedeapsa. Ce altceva mai este de comentat? Ar trebui lapidat, impuscat in cap sau spanzurat in Piata Ovidiu? Orice a facut nu mai are importanta. Instanta a dispus eliberarea lui prin urmare bun venit in societatea libera. Ca o observatie, orice talhar sau violator condamnat ca atare revine dupa un numar de ani printre noi. Daca nu reusim sa ii reintegram tot noi vom suferi. Rolul puscariei este mai ales de reeducare si secundar de pedepsire.
4
9
Sa ne sugi pulile pana ti iese rosu in gat. Si tu si mata si tactu
7
3
de pesedeu muist sugator de pula mazarista !!! Sa ne lingi cacatul moale de analfabet !!!
5
6
Doamne cat de frustrati sunt astia care core comenteaza mai jos! Neispravitilor o viata aveti, nu zece, cat venin aveti in voi! Dobitocul asta s a dus la pus arie, gata! Ce satisfactie aveti sa urari ata? E vina astuia ca voi nu ati ajuns altcineva in ciata? E vina astuia ca nu ati citit doua carti in viata voastra mizera? Dumnezeu ne ia pe toti, sufletul are de suferit si aici si in ceruri. Sa va ierte dumnezeu!!
4
8
hotel Flora, deci combinatii cu bobul de mazare, un securist ordinar
6
2
afacere in Romania este hotia
6
3
daca nevasta este ..CONDAMNATA...cum de mai ocupa o functie in primarie???de ce???stiam ca domnii PUSCARIASI..nu au ce cauta in FUNCTII PUBLICE...dar am uitat...scuze...TRAIM IN....ROMANIA..
15
2
Terenurile le-a returnat?
15
3
ce fatza de sosoc are,cere numai pumni in gura
9
3
Saracutul, ii pare ata de rau de ce a facut, insa nu se grabeste sa restituie integral prejudiciul. Justitia p...i.
17
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468