REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Adolescent, GĂSIT SPÂNZURAT după ce s-a CERTAT cu iubita

Adolescent, GĂSIT SPÂNZURAT după ce s-a CERTAT cu iubita

Replica API 9 februarie 2021 | 10:49 10688

Polițiști din cadrul Secției 4, în ziua de 8 februarie, orele 8:30, au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi decedată în imobilul său de pe strada I.L. Caragiale.

foto maramedia.ro

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr, de 16 ani, care a fost găsit spânzurat într-o anexă a imobilului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost identificate urme de violență. Potrivit informaţiilor noastre, adolescentul a fost găsit de bunica sa iar motivul sinuciderii ar fi o ceartă cu iubita sa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe bune.... Era doar un copil! era prost.? ... Vai ca erau si alte pasarici imi este scarba de ce mintalitate aveti uni.... Voi credeti ca doar din cauza unei fete.... Pacat tot o tara de inapoiati fara suflet am ramas... Copilul sufera de depresie avea nevoie de cineva care sa il asculte nu vai doamne o pasarica.... Acest copil avea sufletul incarcat... In alte articole sa scris ca mama era plecata, parinti lui erau despartiti! Cate cazuri nu sunt de genul... Ca parinti sunt plecati si copii se inchid in ei? Pai voi nu realizati un lucru va dati seama cate persoane puteau muri din dragoste!
0
0
Rolul parintilor nu e in niciuncaz sa controleze fiecare moment si fiecare gand al copiiilor. Rolul parintelui e sa fie un model de succes, iar copilul sa-l perceapa ca atare. Daca castigi 3000-4000 lei pe luna, conduci o skoda la mana a doua, te imbraci cu tricouri de 100 lei, ai telefon samsung sau chinezesc, copilul ca si restul societatii te-au identificat ca loser si te trateaza ca atare. Normal ca nici plodul nu are stima de sine, daca nu poate sa puna nicio baza in parinte. Poate sa-l toace ma-sa la cap 24 7, in creierasul lui isi stie locul. Sinuciderea nu e o rusine, viata in saracie
3
2
Din pacate multi parinti nu-si inteleg rolul in familie. Un copil trebuie ajutat, sprijinit, inteles si la 5 ani, dar si la 16 ani! O vorba buna, o intrebare, un sfat inseamna educatie oferita din iubire parinteasca. Multi insa sunt total neinteresati, de ex la tv ieri una se bucura ca-si parcase copiii la scoala si in sfarsit a putut sa zburde libera la coafor si shopping!!!
1
0
Oameni buni nu suntem in masura sa judecam pe nimeni dar copilul acesta il cunosc personal.el suferea foarte mult de afectiunea familiei in special a mamei care se recasatorise cu un tip care se ocupa cu fel si fel de chestii urate.....copilul era in depresie de mult timp oare chiar nimeni din familie nu sia dat seama ca el suferea...il va avea pe constiinta toata viata in special mama care a lasat de dorit.....
4
0
Nu mai judecati. Dumnezeu sa-l ierte !
11
3
Vai de sufletul sau! E plina tara asta de domnisoare care se trezesc obosite, nu fac nimic, cauta doar un credul cu bani care sa le intretina...
6
0
noaptea la fel de mici , educatia lipsa , minte putina si prostie cu caru !
5
0
Sa le dau la cioc la toate constantencele ce se dau smardoaice...
5
0
Dobitocule are 16 ani....e copil
7
3
Asa e ai dreptate!! Copii sunt fiinte sensibile si au nevoie de sprijinul si afectiunea noastra! DE DRAGOSTEA NOASTRA NECONDITIONATA!!
12
0
Parintele trebuie sa fie cel mai bun prieten al copilului sau. Copilul trebuie sa stie ca niciodata parintele nu-l va certa, nu-l va bate sau altceva, ci ca vor putea discuta oricand despre orice, fara sa- l judece vreodata parintele. Asta inseamna sa ai copil. Astazi parintilor nu le pasa de copii, vor doar da fie lasati in pace de copii, sa-i deranjeze cat mai putin.
12
1
Condoleante familiei! O tragedie pe care nici un parite nu ar trebui sa o cunoasca! Ma uit la comentarii si imi dau seama in ce lume trista traim. Oameni care te judeca fara sa te inteleaga. Este greu de judecat ce durere cumplita l-a mistuit pe acest tanar de nu a gasit o cale de a izbuti durerea gandurilor sale. De aceea trebuie sa comunicam cu copiii nostri sa sa stie ca in noi paritii vor gasi sprijin si intelegere pentru framantarile lor de orice natura. Trebuie sa stie mereu ca sunt iubiti, importanti pentru noi si vor avea sprijinul nostru neconditionat.
34
2
ca a scurtat-o, omul era labil psihic. Lumea e plina de hizde, oricum te plictisesti la un moment dat, si vrei sa treci la urmatoarea.
16
13
asa este...geme lumea de pasarici...d-alea pline de...branza...si cu mult...kakat la cur...
6
13
Bai,sint de groaza astia.Unul si-a taiat calul cu drujba,asta si-a pus latul de git.ba fraierilor,sint cordeze si maimutze cite vreti,bani sa aveti,ca nu sint moca.Alkea moca se desteapta si migreaza la aia cu bani,cautati altele mai fraiere si mai sarace. In lipsa,traseistele va asteapta!
16
3
pt 10:41 si 10.56, lumea asta este plina de tute si de pasarici, dar nu vedeti ca toate se uita doar la unii si la altii nu.............
12
3
cand o sa il gasesti pe fitu cu o ranga in gur de doru iubitului sa te vad. succes
10
10
un prost mai putin pe lumea asta
9
21
buricene am zis ca l-ai luat cu radaru...
7
2
Doamne cita minte a putut avea acest copil sa isi viata ptr.o femeie dar problema cea mai grava e ca au lasat un gol in sufletul parintilor al bunicilor el merge in pamint si iubita lui va fi ok in continuare
24
3
selctie naturala .astea sunt generatiile care sunt slabe de inger .fulg de nea si millenials niste pensati cu glezne goale ..Cum i-a dat o pizda flit el s-a omorit desi e plin de tute pe aici .
30
8
Mare prost sa te omori mai ales din cauza unei femei! Geme lumea asta de pasarici si tu nu mai poti din cauza uneia?!
28
5

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468