REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Adolescent român ucis la Roma, în parcarea unei staţii de metrou

Adolescent român ucis la Roma, în parcarea unei staţii de metrou

Virgil STOIAN 14 ianuarie 2024 | 16:36 874

Alexandru Ivan, un adolescent român în vârstă de 14 ani, a fost împușcat mortal în parcarea unei stații de metrou din Roma, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie.  Din primele informații, se pare că două grupuri de adolescenți români s-ar fi întâlnit, în primă fază, într-un bar de la marginea Romei, apoi, pentru a doua oară, la metrou. În parcarea unei stații de metrou, se pare că între cele două grupuri a izbucnit o dispută legată de droguri.

Adolescent roman ucis la Roma, in parcarea unei statii de metrouTânărul omorât

Adolescent român ucis la Roma. Se pare că tânărul a fost victimă colaterală

Tânărul în vârstă de 14 ani a fost împușcat de mai multe ori şi a murit pe loc. Principala ipoteză a anchetatorilor vizează o reglare de conturi între două bande, legată de droguri sau de furturi. Totuşi, familia băiatului neagă această ipoteză.

Din primele informații, se pare că Alexandru ar fi fost o victimă colaterală. Conflictul ar fi izbucnit, de fapt, între tatăl său vitreg și un grup de persoane. Cearta a început în interiorul barului și apoi s-a mutat în stradă. La un moment dat, au fost trase mai multe focuri de armă din interiorul unei mașini, iar două dintre gloanțe l-au nimenit pe Alexandru, scrie ziarulromanesc.ro
În seara tragediei, adolescentul se afla la o petrecere aniversară

Alexandru locuia împreună cu mama lui, tatăl vitreg şi doi fraţi mai mici în localitatea Monte Compatri, situată la periferia capitalei. Adolescentul studia la școala „Domenico Savio”, iar anul viitor ar fi mers la liceu. Era pasionat de fotbal, mergea la sală și îi plăcea să petreacă timp alături de prieteni.

În seara tragediei, familia sărbătorea ziua de naștere a mamei și a unui unchi, conform româniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272