REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
11° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Adrian Cioroianu, prima reacție despre divorţul de Daniela Nane. „Nu este chiar așa”

Adrian Cioroianu, prima reacție despre divorţul de Daniela Nane. „Nu este chiar așa”

A.F. 12 februarie 2024 | 00:00 1371

Fotografiile cu Daniela Nane, sărutându-se în public cu un alt bărbat decât soțul ei, Adrian Cioroianu, au făcut mare vâlvă în presă. Au ieșit la iveală lucuri noi. Daniela Nane și Adrian Cioroianu sunt divorțați de doi ani, iar separarea s-a făcut cu maximă discreție. Acum, prima miss România, Daniela Nane are și un nou iubit, cu 23 de ani mai mic și nu se ferște deloc să se afișeze cu el. Adrian Cioroianu a oferit o scurtă declarație despre divorț.

Adrian Cioroianu, prima reactie despre divortul de Daniela Nane. „Nu este chiar asa” Daniela Nane, Adrian Cioroianu

Daniela Nane și Adrian Cioroianu au fost căsătoriți opt ani

Daniela Nane, prima Miss România de după 1990, are în prezent 52 de ani și este în continuare o femeie foarte frumoasă. Timp de opt ani a fost căsătorită cu Adrian Cioroianu, istoric, fost ambasador al României la UNESCO, ex-ministru de Externe, decan al Facultăţii de Istorie a Universităţii din Bucureşti, pe scurt o personalitate inconfundabilă în peisajul românesc. Ani de zile cei doi au fost văzuți ca un cuplu perfect, foarte fericit.

Fotografiile apărute în presă au scos la iveală că situația nu numai că nu este fericită între cei doi, dar nici nu mai formează un cuplu.

Într-o discreție totală, Nane și Adrian Cioroianu au divorțat în urmă cu doi ani.

Daniela Nane și-a găsit fericirea în brațele unui tenor cu 23 de ani mai tânăr. Publicația Mediaflux a surprins-o de curând pe Daniela Nane sărutându-se cu tenorul Octavian Ene, care nu a împlinit încă 30 de ani, în fața hotelului Hilton, de pe Calea Victoriei din București. Cei doi îndrăgostiți au continuat gesturile tandre și în mașina bărbatului.

Adrian Cioroianu, prima reactie despre divortul de Daniela Nane. „Nu este chiar asa”

Pe pagina ei oficială de Facebook, Daniela Nane a anunțat divorțul de Adrian Cioroianu. „Sunt o femeie divorțată! Vă mulțumesc că-mi respectați viața privată, ca și până acum”, a fost mesajul transmis de frumoasa actriță, pe pagina ei socializare.

Adrian Cioroianu: „Am divorțat mai demult, nu acum când a aflat presa”

Istoricul Adrian Cioroianu a oferit și el o scurtă declarație legată de acest subiect. El a confirmat faptul că existau neînţelegeri între ei, iar actriţa are deja un nou iubit, mai tânăr cu 23 de ani decât ea.

Istoricul a oferit detalii despre despărţirea dintre el şi actriţă.

„Am văzut ce s-a dat în presă despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Din punctul meu de vedere, divorțul de Daniela Nane e un nonsubiect.

Noi doi am divorțat mai de mult, nu acum, când a aflat și presa. Chiar nu vreau să intru în detalii și nu am ce să spun mai multe despre treaba asta. Până la urmă, viața e făcută și cu divorțuri, nu? Eu atât am de comentat, nimic mai mult”, a declarat Adrian Cioroianu pentru Cancan.

Daniela Nane și Adrian Cioroianu s-au căsătorit în anul 2016. În trecut, actrița a mai fost măritată cu omul de afaceri Viorel Popa, alături de care are un fiu, Codrin. Căsnicia lor s-a încheiat în anul 2002, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cioroianu e un oltean bashit !!!
1
0
Nu este asa , este invers! Tataie...lasa sa zboare cucuveaua! De prima data a fost gresita alegerea,dar... Daca este rea de musca, n-ai ce sa faci!
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218