REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Vin., 17 Mai 2024
Anul XX Nr. 6732
8.4° Constanța Vineri, 17 Mai 2024 Anul XX Nr. 6732
 

Adrian Giurgiu (USR Mureş): Vom crea un pol de dreapta la nivel naţional cu PMP şi Forţa Dreptei

Adrian Giurgiu (USR Mureş): Vom crea un pol de dreapta la nivel naţional cu PMP şi Forţa Dreptei

Victor ROTARU 21 octombrie 2023 | 00:00 237

Deputatul USR Mureş, Adrian Giurgiu, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş, că formaţiunea sa va crea un pol de dreapta la nivel naţional pentru alegerile de anul viitor, în care se vor regăsi PMP şi Forţa Dreptei, ca alternativă la actuala guvernare.

Adrian Giurgiu (USR Mures): Vom crea un pol de dreapta la nivel national cu PMP si Forta Dreptei

"Vreau să mai accentuez, vom crea un pol de dreapta, pentru că vedem ce se întâmplă la nivel naţional cu PNL şi PSD care au pus mâna pe putere, nu ştiu ce să facă cu ea, taxează oamenii în continuare. Nu se pregătesc nici pentru iarna asta, nici din punct de vedere fiscal nu încearcă să ajute firmele, PFA-urile, nici microîntreprinderile. Trebuie să creăm pentru anul viitor, în 2024, o soluţie reală, o alternativă la acest mod greşit de a merge ca până acum de 30 de ani. Peste 30 de ani ţara asta a fost condusă greşit cam de aceeaşi oameni. În aceleaşi două-trei partide venim cu o alternativă. Este cea mai mare alternativă reală pe care o au oamenii şi o vor avea în 2024. Îi vom avea alături de noi pe cei de la PMP şi pe cei de la Forţa Dreptei şi astfel vom crea un pol de dreapta, care va fi creat în jurul USR şi vom porni doar de la măsuri şi de la oameni", a afirmat deputatul Adrian Giurgiu.

Parlamentarul USR Mureş a subliniat că PSD şi PNL nu îşi au locul în această discuţie referitoare la colaborarea pentru alegeri, fiindcă se doreşte o alternativă.

Totodată, în privinţa UDMR, Adrian Giurgiu a afirmat că nu ştie dacă această formaţiune îşi doreşte concret să intre în acest pol de dreapta, însă nu exclude o colaborare punctuală pe anumite măsuri, potrivit agerpres.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE Pentru magistrati. Parazitii societatii romanesti. Cer drepturi de trei ori mai multe decat este normal, dar isi bat joc de dosarele cetatenilor de rand. Ce fel de dreptate faceti ? Judecati mizerabil si dati sentinte ciudate iesite din comun. Pentru aceste aspecte negative cereri drepturi ? Nu va este rusine ? Noi oamenii de rand pe care ii judecati stramb sa muncim ca sa va imbuibati voi ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468