REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
15.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Adrian Kreiner, urmărit zile întregi de criminali. „Călăii” îl priveau pe afacerist dintr-o casă părăsită

Adrian Kreiner, urmărit zile întregi de criminali. „Călăii” îl priveau pe afacerist dintr-o casă părăsită

Mariana MURAT 9 noiembrie 2023 | 13:09 2999

Noi vești șocante în cazul afaceristului din Sibiu care a fost bătut cu bestialitate de trei bărbați. Adrian Kreiner ar fi fost urmărit timp de zile întregi de criminali, potrivit anchetatorilor. „Călăii” îl priveau pe bărbat dintr-o casă părăsită și au așteptat momentul oportun pentru a trece la fapte. Oamenii legii se ocupă în continuare de cercetarea cazului pentru a se afla cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Adrian Kreiner, urmarit zile intregi de criminali. „Calaii” il priveau pe afacerist dintr-o casa parasitaAdrian Kreiner

Într-un nou și șocant capitol al cazului Adrian Kreiner, omul de afaceri tragic dispărut în urma unei violente agresiuni, detalii uluitoare ies la iveală.

Adrian Kreiner a fost urmărit de criminali zile întregi

Potrivit primelor informații oferite de anchetatorii care se ocupă de cercetarea cazului, cei trei atacatori l-au urmărit pe Adrian Kreiner timp de mai multe zile dintr-o casă părăsită, aflată în proximitatea locuinței sale.

Expertiza camerelor de supraveghere relevă că indivizii au traversat strada, venind din acea casă nelocuită de vis-a-vis, și au pătruns în casa omului de afaceri prin garaj. Aici, aceștia au dezactivat cu abilitate sistemul de alarmă și camerele de supraveghere exterioare.

În momentul atacului, Adrian Kreiner se afla într-un somn profund. Agresorii i-au acoperit fața cu o pernă și i-au imobilizat mâinile, apoi au declanșat o bătaie cruntă și l-au asfixiat cu un covor, potrivit Antena 3 CNN. Medicii legiști au ajuns la concluzia că afaceristul s-a stins din viață în urma asfixierii.

Când și unde va fi înmormântat afaceristul

După 40 de minute de jaf și violență, cei trei infractori au părăsit locuința, plecând cu ceasuri de lux, într-un gest deplin lipsit de scrupule. Apropiații familiei lui Adrian Kreiner suspectează o posibilă comandă, conturându-se ipoteza unei răzbunări de tip mafiot.

Imagini surprinse de camerele de supraveghere au surprins unul dintre atacatori în timp ce fuma o țigară pe stradă, după săvârșirea faptei.

Echipele de investigație au adunat de la locul faptei probe importante, inclusiv resturi de țigări, în speranța găsirii unor indicii cruciale.

Adrian Kreiner a pierit marți seara, la Spitalul Județean din Sibiu, după ce a fost adus în stare comatoasă. Înmormântarea va avea loc vineri, 10 noiembrie 2023, la ora 14:00, în cimitirul municipal din Sibiu, marcând o adio trist la un om de afaceri respectat în comunitate.

Rămâne de văzut ce vor mai anunța autoritățile cu privire la acest caz șocant.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
❤️ Fete fierbinți te așteaptă --- X18.FUN
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407