rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 25 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Adrian Preda, interlopul din clanul ‘Sportivii’ fugit în UK, se plânge englezilor de condiţiile din închisorile româneşti

sursa foto: evz.ro

Un cunoscut interlop român, Adrian Preda, de 36 de ani, membru în „Clanul Sportivilor” din Bucureşti, dă bătăi de cap autorităţilor britanice, după ce a fugit din România. În 2016, judecătorii l-au condamnat definitiv la 9 ani şi jumătate de detenţie, pentru tentativă de omor şi şantaj, însă nu a apucat să fie încarcerat, întrucât fugit în Marea Britanie, acolo unde acuză că sistemul judiciar din românia este unul corupt şi că în închisorile româneşti sunt condiţii inumane. Aceste aspecte le-a menţionat autorităţilor britanice, pentru a nu-l extrăda în ţara de origine. Despre asta vorbeşte şi presa britanică.

„Interlopul român, 36 de ani, care a fugit din propria țară pentru a evita închisoarea pentru tentativa de omor și șantaj, primește asistență juridică pentru a lupta împotriva extrădării din Marea Britanie. Campionul luptător Adrian Preda a fugit din România, deoarece condamnările au fost acceptate înainte de a se preda în Marea Britanie. Preda este acum liber în Londra, în timp ce își așteaptă audierea de extrădare luna viitoare

Adrian Preda a fost condamnat la nouă ani și șase luni în închisoare la București în februarie 2016, pentru tentativa de omor, a șantaj și şi aderare la un grup infracţional organizat. În decembrie anul trecut, instanţa supremă a României a confirmat condamnările, reducând însă pedeapsa, dar a fugit din țară şi s-a predat în Marea Britanie. Acum este liber în Londra, în timp ce așteaptă să fie audiat luna viitoare, în vederea extrădării. Mai nou, el se află într-o reţea de crimă organizată formată din români, care profită de o lacună legislativă în Marea Britanie, deşi a invocat respectarea mai multor drepturi ale omului, asta pentru a preveni trimiterea înapoi (în România, n.r.).

Primeşte asistenţă din oficiu, dar se plimbă cu X5-ul prin Londra

Deputaţii au condamnat cazul pe care l-au catalogat drept "scandalos" și au spus că lui Preda - care conduce un autovehicul-sport BMW X5, în valoare de 60.000 de lire sterline – i se acoperă costurile de judecată și facturile sale privind asistența juridică din fondurile contribuabililor. Autoritățile române cer să fie trimis înapoi după emiterea unui mandat european de arestare.

Clanul lui Preda, cunoscut sub numele de „Sportivi”, a ajutat la „inundarea” Europei cu heroină de peste 2 milioane de lire sterline, a furat mitraliere și pistoale dintr-o bază a Armatei Române (baza de la Ciorogârla n.r.) și este cunoscut că a deschis focul în plină stradă asupra unor rivali.

Mailul (cotidianul britanic Daily Mail, n.r.) l-a urmărit pe Preda în Northolt, nord-vestul Londrei, unde și-a parcat vehiculul de 4 x 4 într-o parcare pentru persoane cu handicap, unde a staţionat timp de 30 de minute, în timp ce se plimba în jurul unui lanţ de magazine. Cu un aer destul de relaxat, Preda a spus că dacă va fi trimis înapoi în România, i s-ar încălca drepturile omului, deoarece condițiile de detenție sunt proaste. El a susținut, de asemenea, că este nevinovat de tentativa de omor.

"Totul este foarte rău în România. În închisori, în celulă pot fi 18 bărbați. Întregul sistem este rău"

La Înalta Curtea de Casaţie şi Justiție a României, Preda a fost găsit vinovat pentru încercarea de a ucide interlopi rivali, la un centru comercial din București. Se spune că el și prietenii săi i-au atacat cu cuțite și săbii. El a fost de asemenea condamnat pentru deţinerea unui pistol, găsit de poliţişti în urma unor percheziţii, după ce fratele său și alți membri au dat o spargere la o bază militară românească, de unde au furat fură zeci de arme (baza de la Ciorogârla n.r.). Adrian Preda a fost găsit vinovat şi pentru că a amenințat că va ordona uciderea unui om căruia i-a dat bani cu camătă, precum și pentru diverse scandaluri cu o bandă rivală numită „Pisici”. Toate infracțiunile pentru care a fost condamnat au avut loc între anii 2008 și 2013. Cei 29 de interlopi care apar în dosare, inclusiv în dosarul denumit "dosarul clanurilor", au fost condamnaţi la o pedeapsă totală de 220 de ani, în prezent fiind încarceraţi.

Cum a intrat în UK, un mister total

Pedeapsa lui Adrian Preda a fost redusă la cinci ani și șase luni, în decembrie 2016, la instanţa supremă. Rămâne un mister când anume și cum a intrat în Marea Britanie. Atunci când „refugiaţii” din UE își prezintă pașaportul, datele le sunt verificate pe baza unei "liste de supraveghere" a teroriștilor suspectați și a infractorilor străini. Sistemul ar trebui să semnaleze persoanele care au comis infracțiuni grave. Adrian Preda s-a predat la Curtea Magistraților din Westminster pe 9 ianuarie 2017, după ce a fost arestat de Poliţie.

Tatăl a trei copii, Adrian preda este un fost luptător pentru Real Xtreme Fighting, o organizație mixtă de arte marțiale cu sediul în România, care găzduiește competiţii sportive în Europa. El a luptat de mai multe ori la Londra și a devenit campion în divizia sa în martie 2016. În prezent, el locuieşte într-o locuinţă închiriată, în Northolt, unde locuiește împreună cu partenerul său.

Guvernul Britanic, scandalizat de cazul interlopului român

Ministrul Tim Loughton, care se află în comitetul parlamentar pentru afaceri interne, a declarat: "Cetățenii britanici care respectă legea, cei mai buni, vor fi omorâți de astfel de cazuri. Aceast aspect întărește motivul pentru care trebuie să preluăm controlul frontierelor noastre și să preluăm controlul bunului simț atunci când vine vorba de justiție. Cum ar putea fi permis ca cineva cu un cazier judiciar atât de încărcat în România, să se ascundă şi să treacă neobservat în Marea Britanie, iar aici să reziste deportării înapoi și să se aștepte ca contribuabilul din Regatul Unit să plătească factura pentru procedurile sale judiciare? (...) Această persoană trebuie să dispară cât mai curând posibil, fără ca banii contribuabililor să fie cheltuiţi pe el. (...) Pretinzând că ar fi o încălcare a drepturilor sale umane dacă va fi trimis într-o închisoare din România, el considera că va rămâne într-o închisoare britanică, ştiind despre modul în care tratăm infractorii de aici. Majoritatea oamenilor vor găsi acest lucru uluitor”, a declarat ministrul englez.

Christopher Chope, care este membru al aceluiași comitet, a declarat: "Într-un moment în care cetățenilor britanici li se refuză asistența juridică pentru tot felul de motive, dar și pentru cazurile meritorii, cum ar fi să vadă că un cetățean străin, un criminal condamnat să obțină asistență juridică și contestarea unui mandat european de arestare, este absolut ridicol. El trebuia oprit la frontieră. Dacă toate sistemele informatice paneuropene despre care ni se spune că există pentru a ne proteja au fost de fapt eficiente, atunci de ce nu a fost oprit?”, a declarat Christopher Chope, citat de cotidianul Daily Mail.

Acesta este ultimul exemplu în care unui criminal român, condamnat, i s-a permis intrarea în Marea Britanie ca rezultat al libertății de circulație a UE înainte de a se pronunța în temeiul Convenției Europene a Drepturilor Omului. În luna iunie a anului trecut, Înalta Curte a blocat extrădarea a doi criminali români, deoarece celulele din penitenciarele semi-deschise ale patriei lor sunt prea mici.

Ionel-Remus Grecu a fugit în Marea Britanie pentru a evita executarea unei sentințe de 18 luni pentru efracție, în timp ce Cosmin-Ionut Bagarea, în vârstă de 39 de ani, a primit trei ani pentru creșterea canabisului. Ei s-au plâns că trebuia săse confrunte cu celule de doi metri pătrați în România. Curtea Europeană a Drepturilor Omului sugerează că prizonierii trebuie să fie "garantați" cel puțin trei metri pătrați pentru fiecare deţinut.

Membrii bandelor criminale organizate, răufăcătorii care clonează cardurile și alți condamnați au făcut acelaşi lucru, după ce li sa permis să părăsească România.

În octombrie, surse oficiale declarau pentru „The Sun”: "Există zeci de infractori și suspecți care folosesc portiţe legislative. Instanțele din România le permit să se întâmple. Odată ce li sa dat permisiunea de a zbura în Regatul Unit, ei știu că nu vor mai fi trimiși înapoi".

Cifrele oficiale arată că peste 1500 de solicitări către Marea Britanie pentru extrădare au fost făcute de România în perioada 2015-2016.

Preda este reprezentată de firma de avocatură Coomber Rich, care a refuzat să comenteze. Ministerul Justiției a declarat: "Este un principiu al sistemului de justiție din Regatul Unit că orice persoană care se confruntă cu proceduri penale, inclusiv extrădarea, poate solicita asistență juridică. Deciziile privind acordarea finanțării sunt în întregime de competența Agenției pentru asistență juridică independentă", relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Daniel ALBU

marţi, 6 martie 201810
Comentarii

11INTERLOP CU BOSTANUL COPT(6 mar 21:37)
BAI DATE DRACU DE FETITA CE ESTI , TU AI NEVOIE DE UN CLAN INTREG SA TE AFIRMI , CA TU PERSONAL AI PORTBAGAJUL SPART DE CIORILE COCALARE DE LA BUCALE
01Ptr 19:34(6 mar 21:35)
Intai invata sa scrii corect, ANALfabetule, apoi ppsteaza comentarii. Apropos, sclavi sunteti voi, ptr ca oriunde mergeti sunteti urmariti de politie, apoi tot voi va victimizati. Suge-o.
11Sa fie transfer at in Guiana(6 mar 20:40)
Franceza unde a fost incarcerat si Papillon....conditii optime....
41sa va dau la muie de sclavi(6 mar 19:34)
Sclavii romaniei sunteti si asa o sa ramaneti da v as la muie de pedepsiti la domicilu de neveste! cand il vedeti in fata vreti poze cu el ca este ca pionul Romaniei si a ridicat steagul pt tara...in timp ce voi stateati in casa la tv si va uitati la el! cand o sa se schimbe justitia si o sa raspunda magistratii pt abuzurile care le fac zilnic,atunci cu siguranta nu vor mai numi sportivii interlopi ! pana atunci stati la tv voi astia care ati fost abuzati in copilarie de astia vagabonti si aplaudati procurorii...pisa s ar pe voi de frustrati!
23parnaile din roumania(6 mar 15:36)
mai rau decat cotetele de porci.unde te caci acolo este si robinetul de baut apa.sunteti cu 1000 de ani in urma fata de europa.
13b.bd(6 mar 13:54)
daca e vinovat ar putea s-a faca pedeapsa in alta tara dar cu conditiile de detentie e batator la ochi unde ar dori la hotel? ar putea iesi la munca vrea sa se odihneasca ,ce sa faci nu esti parlamentar
18jarel(6 mar 12:03)
UITA ROMANIA FRATELE MEU UITO SI GATA.
27Ommmm(6 mar 09:38)
La munca silica pe viata proxenetul ordinar
211Mola(6 mar 08:51)
Dar sa plece dracului toti interlopii din tara,sa-si ia cu ei si pe toti procurorii,judecatorii corupti sau abuzivi,politicienii si alti mafioti si sa ne lase in pace!
116traian(6 mar 06:32)
Foarte bine ca a plecat in Anglia. Sa ramana acolo, cu toti romii, pakistanezii si marocanii care au invadat Londra.
211Johanis penal(6 mar 04:52)
Romania locul 2 in LUMEdupa SIRIA la emigrari.asta din ce cauza?
47clanul sportivilor(6 mar 04:38)
si-a bagat putza in justitie. .Judecatoarea fututa de borcea,terceanu,in cautare de shpaga si pwla a trait o vreme cu unul din clanul sportivilor bineinteles in timp ce judeca dosarele lor.Asa ca nu va mirati cum de au scapat toti fara puscarie.Pt ca terceanu i- a facut scapati pe toti.Ar trebui puscarie madamei terceanu cam vreo 20 de ani sa se sature de achitat infractori.
216Sa o suga in U.K. !!!(6 mar 02:03)
Interlopul poolii ! Sa ramana jegu in Anglia si cu toate ciorile borate de manelisti , sa curatam Romania de infractori ! Sa se spele inglisi pe cap cu ei , in democratia lor ... perfecta !
48Asta are mutra de fetita(6 mar 00:26)
Probabil a patimit mult de la balonasele de sapun
014Ruxanda(6 mar 00:09)
Ruxandra iulian din satul nou vinde bautura contrafacuta la cotetul ala din sat
mai mult...Replica
25 sep 00:00ReplicaCine este OMUL din spatele 'arabului plin de bani, care vrea să devalizeze Mangalia'

Ne aflăm în ultima zi de campanie, una atipică, presărată cu multe atacuri la persoană și jigniri. În loc să...2440

25 sep 14:44ReplicaFĂGĂDĂU se LAUDĂ cu proiectul imobiliar FIN.CO.GE.RO - o pierdere de 14 miioane de euro pentru Primăria Constanța2091
25 sep 14:58ReplicaVIDEO! Mesajul lui CONSTANTINESCU Horia pentru FĂGĂDĂU: DU-TE ACASĂ, MĂI TRAMVAI!448
25 sep 10:11ReplicaFĂGĂDĂU mizează pe SPRIJINUL cartierului HENRI COANDĂ, să mai prindă un mandat de PRIMAR!

Alegerile bat la ușă, iar, la Constanța, primarul în funcție, Decebal Făgădău, se bazează pe “asul” din...2834

25 sep 09:15ReplicaMANEVRELE unei TINERE care ȚEPUIA oamenii pe FACEBOOK!4086
25 sep 00:12ReplicaSpațiile VERZI din Constanța, între REALITATEA din capul lui Făgădău și 'FICȚIUNEA' de la faţa locului1968
25 sep 00:00ReplicaSTROE Felix: Parteneriatul Stroe-Făgădău e BAZAT pe RESPECT și PRIETENIE! Video

Stroe Felix, președintele PSD Constanța și candidatul PSD la șefia Consiliului Județean, își dorește să...778

25 sep 00:00ReplicaPRIMĂRIA se JUDECĂ cu fostul prefect JEACĂ pentru un BUNCĂR de pe plajă2157
25 sep 00:00ReplicaLUPU, candidatul PNL la șefia Consiliului Judeţean: PSD va PIERDE ALEGERILE umilitor1054
25 sep 00:00ReplicaPolițiștii, dotați cu BASTOANE cu electroșocuri, în loc de PISTOALE

Poliția Română a decis să opteze pentru bastoane cu electroșocuri, în detrimentul pistoalelor cu electroșocuri...1242

25 sep 00:00ReplicaStelian Ion e PREGĂTIT să preia mandatul de PRIMAR Video598
25 sep 00:00ReplicaMIRCEA DOBRE: Făgădău este un LAŞ, căruia îi este RUȘINE să folosească SIGLA PSD! Video665
Vremea
21.2°20.3° - 21.2° vineri, 25 septembrie 2020
ConstanțaUmiditate: 80%
Vânt: 5.4 m/s
Presiune: 1008 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
25 sep 00:00SportCFR CLUJ s-a calificat în play-off-ul Europa League

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League la fotbal după ce a învins echipa suedeză Djurgaarden IF cu...510

25 sep 00:00SportFCSB, eliminată din Europa League de Slovan Liberec și COVID-19

Echipa de fotbal FCSB a fost eliminată din Europa League de formaţia cehă Slovan Liberec, care s-a impus cu scorul de...557

25 sep 00:00SportKevin Prince-Boateng va juca pentru clubul lui Berlusconi

Internaţionalul ghanez Kevin Prince-Boateng îşi va continua cariera la echipa italiană de fotbal Monza, aflată în...421

25 sep 00:00SportKepa are concurență în poarta lui Chelsea! Londonezii l-au transferat pe Mendy

Clubul englez de fotbal Chelsea Londra a anunţat joi transferul portarului senegalez Edouard Mendy de la formaţia...348

Local
25 sep 22:15LocalCCR: Educația sexuală în școli se va face doar cu acordul scris al părinților

Curtea Constituţională a României a respins, joi, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis asupra actului normativ...615

25 sep 22:14LocalINCENDIU la un APARTAMENT din CONSTANȚA

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în urmă cu puțin timp pentru stingerea unui...1173

25 sep 00:20LocalCOD GALBEN de PLOI și VIJELII, în Dobrogea

11696

25 sep 14:35LocalCOVID la o clasă de la Colegiul Comercial Carol I: s-a trecut la scenariul 3!

Prefectul județului Constanța, George-Sergiu Niculescu, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență,...1998

25 sep 22:16LocalAccident rutier, urmat de incendiu, în Stupina

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 24 septembrie a.c., în Stupina, acolo unde a...727

25 sep 22:16LocalPieton rănit pe strada Nicolae Grindeanu

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 24 septembrie a.c., în Constanța, pe strada...618

25 sep 22:14LocalDoi bărbați din CONSTANȚA, confirmați cu COVID-19 după DECES

La nivel național, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 41 de decese (25 bărbați și 16 femei), ale unor...1278

25 sep 22:13Local24 Septembrie - Ziua Mondială Maritimă

24 Septembrie reprezintă în acest an Ziua Mondială Maritimă. Scopul zilei este de a atrage atenţia asupra...578

25 sep 22:13LocalCT BUS a implementat un nou sistem care permite gestionarea eficientă a banilor publici

672

Politică
25 sep 00:00PoliticăTăriceanu: Executivul are obligaţia să dubleze alocaţiile şi să respecte majorarea pensiilor cu 40%

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că Guvernul are obligaţia să dubleze alocaţiile şi să...416

25 sep 00:00PoliticăReprezentanţii USR PLUS au depus o plângere penală împotriva primarului Firea pentru abuz în serviciu

Vlad Voiculescu, copreşedinte USR PLUS Bucureşti, şi consilierul general USR Ana Ciceală au depus, joi, o plângere...434

25 sep 00:00PoliticăCioloş: Din păcate, PNL a luat primari pesedişti cu traista; i-a luat la grămadă

336

Interviuri
12 sep 15:07InterviuriINTERVIU! Mircea DOBRE: În 30 de ani, în acest municipiu NU s-a MUNCIT

Mircea Titus Dobre, candidatul partidului PRO România la funcția de primar al municipiului Constanța, a acordat un...1754

11 sep 15:07InterviuriCristian Cârjaliu, PRIMARUL care a schimbat FAȚA comunei AGIGEA! Video

Cristian Cârjaliu, primarul comunei Agigea, dorește să câștige un nou mandat la conducerea localității pe care o...2621

11 sep 15:07InterviuriCostin Avătavului: Și colegii de partid ai lui FĂGĂDĂU ar vrea mai mult de la actuala administrație

1628

18 sep 01:01InterviuriFelix Stroe: 'Există viață și după 27 septembrie, și pentru Făgădău, și pentru Stroe'

Contestat de unii, apreciat de alții, Felix Stroe, președintele PSD Constanța și directorul SC RAJA SA, fără doar...3976

5 sep 00:39InterviuriRaluca TURCAN: Constanţa arată aşa (...) pentru că PRIMARUL e un administrator SLAB

Decebal Făgădău s-a lăudat, în nenumărate rânduri, cu proiectele sale aflate în derulare ori viitoare, cu bani...2614

27 aug 00:04InterviuriZanfir IORGUȘ: Orașul este administrat pe principiul GOSPODINEI care BAGĂ GUNOIUL sub PREȘ

Zanfir Iorguș a revenit pe scena politică și este candidatul Alianței PSD – PNȚCD- ALDE-PER-PRM-Neamul Românesc...3520

10 sep 12:27InterviuriFrățilă îi arată cartonașul ROȘU lui Vergil Chițac

Constantin Frățilă, candidat din partea partidului LORD la postul de primar al municipiului Constanța, a reacționat...5349

9 sep 15:08InterviuriVergil CHIŢAC: NU sunt omul lui COMĂNESCU. El este OMUL meu

Vergil Chițac, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al orașului Constanța, a vorbit în...3544

9 sep 15:08InterviuriHoria Constantinescu: BABU a pus UMĂRUL la ELIBERAREA AUTORIZAŢIILOR de CONSTRUIRE cu ÎNCĂLCAREA LEGII

2795

Monden
25 sep 00:00MondenMesajul scriitorului Dan Brown pentru România: Fanii români sunt pasionați de opera sa

După lansarea internaţională cu succes a Simfoniei sălbatice, ultima creaţie literară a autorului Dan Brown, care...354

25 sep 00:00MondenTom Hanks şi regizorul Robert Zemeckis au finanţat mai multe scene din 'Forrest Gump' pe care studioul a refuzat să le fimeze

Tom Hanks şi regizorul Robert Zemeckis au finanţat mai multe scene din "Forrest Gump" pe care studioul a refuzat să...367

25 sep 00:00MondenCântăreţul Zayn Malik şi topmodelul Gigi Hadid au devenit părinţii unei fetiţe

393

25 sep 00:00MondenRegistrul şcolar al lui John Lennon îl descrie ca pe un adolescent leneş şi rebel

Când avea 14 ani, John Lennon era un adolescent rebel care întârzia la ore, îşi uita cărţile acasă şi dădea...383

25 sep 00:00MondenCelebra cântăreaţă Juliette Greco a murit la vârsta de 93 de ani

Celebra cântăreaţă franceză Juliette Greco, care a interpretat texte ale unor poeţi şi compozitori precum Leo...381

25 sep 00:00MondenDisney amână premiera peliculei „Black Widow“, cu Scarlett Johansson în rolul principal

337

Mapamond
25 sep 00:00MapamondCoronavirus: Marea Britanie va testa eficienţa vaccinurilor anti-COVID-19 pe voluntari infectaţi deliberat

Marea Britanie va desfăşura teste asupra unor voluntari sănătoşi, infectaţi în mod deliberat cu virusul care...331

25 sep 00:00MapamondSUA acordă încă două luni Irakului pentru a se aproviziona cu energie din Iran

Washingtonul a acordat Irakului un termen suplimentar de 60 de zile în care sunt exceptate de la sancţiuni statele şi...347

25 sep 00:00MapamondCoronavirus: Masca obligatorie 24 de ore din 24 în Italia, la Genova

309

Sănătate
25 sep 00:00SănătateRemedii naturale pentru durerile de gât

Durerile de gât apar, de cele mai multe ori, în urma contactării unui virus. Acestea sunt cât se poate de neplăcute...381

25 sep 20:09SănătateGutuia: beneficii și recomandări

Toamna este, fără îndoială, sezonul gutuilor așa că nu ar strică să știi ce beneficii aduc acestea...423

25 sep 00:00SănătateGreșeli care agravează răceala

341

25 sep 20:19SănătatePoți face exces de fructe? Află recomandările de consum

Există binecunoscuta recomandare „consumă cinci fructe și legume pe zi”. Este un sfat de care e bine să ții...388

25 sep 00:00SănătateCum să limitezi gustările nesănătoase atunci când ești obosit

Deciziile noastre privind alimentația nu sunt mereu cele mai potrivite atunci când ne simțim obosiți și pare că...308

25 sep 00:00SănătateCearcănele – de ce apar şi cum le tratăm?

Cearcănele sunt reprezentate de acele zone rotunde, colorate mai închis, în nuanţe către violet sau brun, care apar...396

25 sep 00:00SănătateStudiu: Acidul lipoic contribuie la slăbit în caz de obezitate

Nu există remedii magice pentru a combate obezitatea, însă anumite elemente pot contribui câte puțin la lupta...377

25 sep 00:00SănătateSănătatea mâinilor: cum se modifică spre bătrânețe

Pe măsură ce îmbătrânim, sănătatea mâinilor are de suferit: pot apărea dureri articulare, o diminuare a forței...365

25 sep 00:00SănătateAi împlinit 70 de ani? Ce schimbări au loc în corp după această vârstă

398

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT