REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Adrian Teleșpan, despre scandealul în care este implicată Ana Morodan

Adrian Teleșpan, despre scandealul în care este implicată Ana Morodan

Ana Maria LIPAN 5 aprilie 2023 | 00:00 469

De câteva zile bune, Ana Morodan ține primele pagini ale ziarelor. Peste tot se vorbește despre ceea ce a putut face, dar de asemenea se și comentează pe marginea acestui subiect, astfel că diferite nume mari din showbiz-ul românesc își dau cu părerea despre ceea ce s-a întâmplat.

Adrian Telespan, despre scandealul in care este implicata Ana Morodan

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că zilele trecute Ana Morodan a fost reținută de oamenii legii vreme de 24 de ore, asta după ce a fost prinsă la volan fără permis de conducere, sub influența subtanțelor interzise dar și băută. Contesa Digitală regretă ceea ce s-a întâmplat, astfel că a făcut imediat o postare în acest sens. Totuși, mulți au comentat pe seama subiectului, inclusiv fostul ei bun prieten, Adrian Teleșpan, care nu a spus nimic de rău despre ea și gestul făcut.

„Ana este un om minunat. E o persoană care, ca noi toți, are probleme și fiecare încearcă să și le rezolve cum poate. Dar părerea mea despre ea rămâne la fel de bună. Ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămâna nu mi-o schimbă cu nimic. Mi-aș dori ca oamenii să fie mai conștienți și să nu se urce beți la volan. E tot ce aleg să comentez pe marginea acestui subiect.

Știu pe propria mea piele că nu am învățat când am fost certat, când mi s-a spus că ar fi mai bine să faci ceva anume. Dar am învățat din propriile greșeli. Cu siguranță, nu cred că un om care greșește trebuie certat. Prin urmare, ceea ce s-a întâmplat cu Ana în ultima vreme, mi-e ușor să înțeleg situația. Dar mi se pare de bun simț să nu comentez, având în vedere și că noi vorbim mai puțin în ultima vreme. Nu știu ce s-a mai întâmplat în viața ei, prin ce fel de evenimente a mai trecut, ce fel de experiențe a mai avut', a declarat Adrian Teleșpan, potrivit viva.ro.

Adrian Teleșpan și Ana Morodan au participat împreună la Asia Express

Adrian Teleșpan și Ana Morodan au avut o relație foarte frumoasă de prietenie, asta până când au participat împreună la Asia Express și s-au cunoscut mult mai bine, stând 24/24 unul cu celălalt. El s-a retras în munți, iar ea a continuat să facă bani, așa cum știa cel mai bine. Totuși, deși relația lor nu mai este nici de departe la fel și vorbesc foarte rar, Adrian Teleșpan a auzit despre cele întâmplate, însă a ales să comenteze într-un sens pozitiv. De asemenea, a precizat că Ana Morodan este un om minunat și nu merită să fie pedepsită atât de dur de cei din jur.

'De la Asia Express au trecut mai bine de trei ani, iar în această perioadă se pot întâmpla multe cu mintea unui om. Asta pot să vă spun din proprie experiență. Îl avem pe Michael Jackson, care poate nu a știut să gestioneze celebritatea. Îl avem pe Robie Williams, care s-a sinucis și care poate nu a știut să gestioneze celebritatea. Nu cred că celebritatea e un factor. Cred, însă, că te poate perturba. Dar depinde de la om la om. Suntem într-un punct al speciei noastre în care toată lumea înnebunește. Nu cunosc pe cineva zdravăn la cap. Chiar mi-ar plăcea să cunosc pe cineva ca să mă duc și să mă inspir și eu un pic. Nu consider că vreun gest făcut te definește sau trebuie condamnat. Toate pornesc de la faptul că părinții ne pedepsesc pentru greșeli. Cred că ar trebui să ne oprim în a ne pedepsi unii pe alții pentru greșelile făcute. Cu siguranță vom fi o planetă mai fericită', a adăugat acesta.

Adrian Teleșpan: 'M-am retras în munți'

Adrian Teleșpan și-a schimbat radical viața după ce a participat a Asia Express alături de Ana Morodan. Prietenia lor nu s-a consolidat ca multe altele în cadrul acestei competiții, ci din contră, s-a degradat, astfel că au ajuns să își vorbească destul de rar. Adrian Teleșpan a decis să înceapă o viață nouă, astfel că s-au mutat la o casă în munți, iar Bucureștiul îl frecventează doar când are treburi de rezolvat.

„După Asia Expres nu am mai făcut absolut nimic. M-am retras în munți unde sunt și acum. Sunt aici de vreo opt luni. Vin și la București când am treabă. Locuiesc într-o casă în munți, dar nu sunt pustnic, vin oameni și mă vizitează. Mie îmi plac oamenii, mă inspiră. Dar de voie și nevoie am ajuns să locuiesc aici. În rest, mă gândesc cum să fac să mă abțin în a mă pedepsi pe mine și pe cei din jur, în momentul în care apar greșeli. Reușesc mai mult cu cei din jur, mai puțin cu mine.

Cea mai mare pedeapsă e că nu mă consider suficient de bun. E o pedeapsă la care recurg foarte mulți oameni. Dar lucrez cu mine..Una dintre lecțiile învățate în ultimii ani e să nu mă mai antepronunț. De fiecare dată când am făcut asta, soarta a venit și mi-a bătut obrazul. Mă interesează să fiu eu bine cu mine, cu Dumnezeu și cu toți oamenii din viața mea. Nu am venit aici ca să mă caut, dar am continuat să mă caut când am venit aici', a mai povestit Adrian Teleșpan.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468