REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Adriana ARGHIRESCU a ajuns consilier la cabinetul unui secretar de stat la Ministerul Economiei

Adriana ARGHIRESCU a ajuns consilier la cabinetul unui secretar de stat la Ministerul Economiei

Replica API 9 martie 2021 | 22:22 4380

Adriana Arghirescu, până de curând vocea liberalilor în ședințele de Consiliu Local Municipal, a prins un loc bun în Ministerul Economiei. A fost numită consilier în cabinetul secretarului de stat Daniela Nicolescu în urmă cu câteva luni.

Consilierul local municipal Adriana Arghirescu este, mai nou, și consilierul în cabinetul secretarului de stat în Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Daniela Nicolescu. Aceasta a fost cooptată de secretarul general al Organizației de Femei Liberale la nivel național datorită experienței sale în antreprenoriat. Cum a venit propunerea: ”Daniela Nicolescu este secretarul general al Organizației de Femei Liberale la nivel național. Având în vedere că activez în mediul de afaceri, s-a considerat oportună experiența mea în antreprenoriat ca să pot să aduc un plus Ministerului Economiei”, a declarat, pentru Replica, Adriana Arghirescu.

Arghirescu deține trei terenuri în județul Constanța, două imobile, în Constanța și 23 August, are două credite bancare, are pensie limită de vârstă în valoare de 24.898 anual. Este acționar la Work Consulting, este vicepreședinte al Uniunii Naționale a Patronatelor Române și președinte și membru fondator al Patronatului IMM Consultanță și Training România.

Daniela Nicolescu

Daniela Nicolescu a fost consilier local al PNL la sectorul VI în trecuta legislatură, celelalte angajamente profesionale ale acesteia fiind în domeniul contabilității, potrivit CV-ului. Nicolescu a devenit membră a PNL după fuziunea cu PDL, fostul partid înființat de Traian Băsescu.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
o maimuta incaltata
4
0
Asa se promoveaza in tara asta pe spaga si incompetenta!
4
0
O cunosc pe madam' Arghirescu de vreo 15 ani, dupa ce a manjit tot ITM-ul din Constanta, a trecut la NEX LEVEL!
14
0
...A PRINS UN LOC BUN IN MINISTERUL ECONOMIEI...adica,pentru acest loc...s-a dat un start.....cine-l prinde??? este castigator...DOAMNE DUMNEZEULE MARE ??? cate manevre se fac in aceasta tara???rusine sa va fie...
13
0
matracuce de obor
14
0
fise de instructaj ssm si su ce stii tu Adriana sa faci???
17
0
La butoiul cu miere
17
0
arghirescu pnl, ramona nicoleta dinu USR, astia s oamenii noi care vor schimba tara?really?
21
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218