REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Adriana Bahmuțeanu, la un pas să își ia viața

Adriana Bahmuțeanu, la un pas să își ia viața

Valentina CAMARA 1 februarie 2023 | 00:00 663

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Chiar dacă, în ultima perioadă, a absentat din lumea mondenă de la noi, vedeta a făcut, recent, mărturisiri cutremurătoare. De ce a vrut Adriana Bahmuțeanu să își ia viața. Motivul care a făcut-o să recurgă la acest gest.

Adriana Bahmuteanu, la un pas sa isi ia viata

Este una dintre vedetele de la noi care apare mai tot timpul cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă este o femeie puternică, chiar și ea a avut parte de situații mai puțin plăcute de-a lungul timpului. Adriana Bahmuțeanu a vorbit, de curând, despre cea mai neagră perioadă din viața ei.

Adriana Bahmuțeanu, la un pas să își ia viața

Recent, Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri neașteptate din trecutul ei. Invitată în podcast-ul "Tare de tot", vedeta din showbiz-ul românesc a spus lucrurilor pe nume și a recunoscut care a fost motivul pentru care a vrut să își ia viața.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană a precizat că, în trecut, s-a luptat cu o perioadă mai dificilă. Mai exact în 2009, moment în care vedeta și-a pierdut un copil la doar trei săptămâni de la naştere, aceasta a căzut în depresie.

Băiețelul ei se născuse prematur, la naștere cântărind doar 900 grame. Ani la rând s-a luptat să își revină după acest tragic eveniment, însă depresia nu a lăsat-o. Atunci, Adriana Bahmuțeanu s-a gândit că este mult mai bine să își pună capăt zilelor.

Care a fost motivul vedetei

Și asta nu a fost tot. După ce a căzut în depresie, Adriana Bahmuțeanu s-a luptat și cu singurătatea. După ce mai mulți oameni au plecat din viața ei, aceasta a rămas, în cele din urmă, doar cu femeia care i-a dat viață.

„Eram la nebuni azi dacă nu m-aș fi resetat așa. La spitalul 9. Sunt foarte sigură. Am avut multe momente de cotitură. Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă. (…) Când mi-a murit copilul am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple. Am fost o legumă ambulantă. Un zombie. Mi-am închis telefonul. Aveam 300 de apeluri pe zi. M-am simțit foarte singură.

Dacă nu era mama mea cred că clacam. (…) Oamenii erau curioși ce se întâmplă în viața mea ca să facă un subiect. Nu să vadă cum mă simt. (…) A fost foarte greu să depășesc perioada aceea. Poți să pierzi orice în viață, nu se compară ca grad de durere când îți pierzi propriul copil. (…) M-am mobilizat pentru ceilalți copii. Am vindecat în timp durerea asta. În timpul pandemiei am simțit că sunt vindecată. Regretul rămâne oricum.”, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în cadrul podcast-ului "Tare de tot", potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mare stire cu oparita asta . de ce nu ne lasa?
0
0
piciorul de lemn al hotului prigoana...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212