REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Adriana Bahmuțeanu pleacă de la Acces Direct

Adriana Bahmuțeanu pleacă de la Acces Direct

Replica API 3 ianuarie 2020 | 03:38 796

Adriana Bahmuțeanu

foto: arhiva personală

Adriana Bahmuțeanu a pus punct colaborării cu emisiunea Acces Direct, unde era reporter special. Prezentatoarea tv a făcut chiar ea anunțul pe rețelele sociale, unde și-a luat rămas bun de la fani. A explicat că o așteaptă alte proiecte fără a da detalii suplimentare și dacă acestea au legătură în continuare cu televiziunea sau nu. Vedeta este frecvent invitată să prezinte evenimente dincolo de aparițiile pe sticlă.

Adriana Bahmuţeanu a avut o perioadă de un an și opt luni în care s-a întoars pe sticlă la Antena 1, după retragerea de la Antena Stars. Din primăvara anului 2018, bruneta a fost reporter special al emisiunii Acces Direct, unde a realizat interviuri cu mari artiști, în casa cărora a intrat și le-a aflat poveștile impresionante de viață. Vedeta tv a colaborat cu fosta gazdă Simona Gherghe, dar și cu noua prezentatoare a emisiunii de divertisment, Mirela Vaida, însă finalul de an o găsește retrasă pentru moment din tv.

Adriana Bahmuțeanu a făcut anunțul retragerii pe Facebook în ultima zi din 2019

"Odată cu sfârșitul lui 2019 se încheie și o etapă frumoasă din viață mea profesională, pentru care le mulțumesc colegilor mei de la Acces Direct, în special doamnei Dora Grosaru, dar și producătorilor, tehnicienilor, oamenilor din spatele micului ecran precum și artiștilor cu care am colaborat! Le mulțumesc tuturor pentru încredere, susținere și șansa de a învață lucruri noi, mai ales sub presiunea ratingului! Este timpul pentru noi proiecte și provocări, mă așteaptă un an fabulos și va doresc tuturor sănătate, fericire, dragoste curată și bani în buzunare, ceea ce îmi doresc și pentru mine! Să aveți dorințe împlinite! La mulți ani!", a notat Adriana Bahmuțeanu.

Anterior acestei colaborări, preyentatoarea a fost gazda emisiunii Necenzurat și a făcut echipă cu Cristi Brancu și Bianca Sârbu la Agenția Vip. De la această ultimă producție tv a demisionat la începutul anului 2018 invocând probleme de sănătate. S-a recuperat 6 luni și s-a întors în televiziune, tot în marea familie a Antenei, unde a rămas până la finele acestui an.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Karma,cand te creponezi ajungi la parcul rece!
0
0
Scroafa imputita
4
0
Foarte bineeee !!! Sa plece de peste tot, sa nu o mai vedem pe sticla, pa !
10
0
ma asteptam la stiri cu oana roman si cu bianca dragusanu .in lipsa lor e buna si stirea cu bahmuteanca ca nu mai stim nimic de ea de cind a divortat de prigoana a 10 a oara
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212