REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au decis în privința nunții

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au decis în privința nunții

Valentina CAMARA 16 ianuarie 2023 | 00:00 339

După lungi discuții și planuri legate de căsătorie, Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei au reușit să stabilească ziua în care își vor uni destinele. Iată de ce aspect au vrut să țină cont neapărat, când s-au gândit la organizarea evenimentului!

Adriana Bahmutțanu și George Restivan

Adriana Bahmutțanu și George Restivan au dat startul pregătirilor de nuntă

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan sunt nerăbdători să devină o familie în adevăratul sens al cuvântului. S-au logodit, s-au mutat împreună, iar acum au decis, într-un final, să facă și pasul cel mare.

Dacă la sfârșitul anului trecut dezvăluiau că au fost nevoiți să amâne cununia civilă din mai multe motive, se pare că în 2023 bat clopote de nuntă pentru cei doi îndrăgostiți.

Cum era de așteptat, bruneta și viitorul ei soț au stabilit deja data marelui eveniment: "Deja ne uităm la calendar, pe iunie. Ne uităm să nu fie sărbătoare sau post.(...) Vineri, pe 30 (n.r iunie).(...) În iunie o să fim oficial soț și soție, cu hârtie, cu documente, cu tot, la primărie.", a declarat George Restivan.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan își doresc să devină părinți

Adriana Bahmuțeanu și viitorul ei soț nu au planuri numai în ceea ce privește căsătoria. Bruneta și George Restivan au mărturisit în nenumărate rânduri că vor să își mărească familia, cât mai curând: "Sunt într-o lună de miere permanentă, vreau să fac o petrecere, la care să mă distrez cu toți prietenii mei, să dansăm pe mese, că sunt fericită! Soțul vrea să facem nunta repede, ne uităm după localuri.

Ginerică vrea aici, că-i place în România. Să-i cânte Viorel Bogățeanu așa o melodie din în zona Banatului, că el e de acolo. Cu formația am vorbit! Vreau să mă simt bine, în jur de 100-150 de persoane vor fi.(...) Îl iau pe Viorel cu taraful și la botez! E an cu surprize ăsta! Încă nu sunt gravidă, dar urmează! Ce o vrea Dumnezeu! Poate facem nunta și botez în același timp!", a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu, potrivit click.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212