REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Lun., 22 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6707
11.7° Constanța Luni, 22 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6707
 

Adriana Bahmuțeanu și Ștefan Bănică, dragoste neîmplinită. De ce nu au fost împreună

Adriana Bahmuțeanu și Ștefan Bănică, dragoste neîmplinită. De ce nu au fost împreună

A.F. 9 februarie 2024 | 00:00 387

Adriana Bahmuțeanu și Ștefan Bănică, două nume sonore din showbiz-ul românesc, au fost protagoniștii unei povești de dragoste care nu s-a concretizat niciodată, deși amândoi se aflau la momente de răscruce în viețile lor marcate de divorțuri.

Adriana Bahmuteanu si stefan Banica, dragoste neimplinita. De ce nu au fost impreunaAdriana Bahmuțeanu

Bahmuțeanu, în centrul atenției datorită căsniciilor tumultoase cu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu a fost în centrul atenției publicului românesc datorită căsniciilor tumultoase cu Silviu Prigoană. Relația lor a fost presărată cu divorțuri și împăcări care au captat atenția presei vreme îndelungată. După despărțirea de fostul soț, Adriana ar fi avut ocazia să trăiască o posibilă poveste de dragoste cu celebrul artist Ștefan Bănică.

Totul s-ar fi petrecut în perioada imediat următoare separării de partenerii lor anteriori, iar povestea ar fi rămas secretă dacă nu ar fi fost dezvăluită presei chiar de către Adriana Bahmuțeanu. Fosta prezentatoare TV a recunoscut că Ștefan Bănică ar fi căutat-o și ar fi încercat să stabilească o legătură cu ea.

Vedeta regretă că a povestit această întâmplare presei

Adriana Bahmuțeanu regretă că a dezvăluit publicului acest episod din viața sa privată. Nu îi pare rău că i-a spus nu artistului, ci mai degrabă faptul că a făcut publice aceste detalii.  Vedeta a ținut să menționeze că apreciază și stimează enorm talentul artistic al lui Ștefan Bănică și că nu a dorit să aducă prejudicii imaginii sale.

"Am regretat că am spus în presă treaba asta. Nu regret că nu am spus nu. Am spus că e adevărat că mă tot suna, mă căuta, se aflaseră. Ștefan abia se despărțise de Mihaela, iar în casa mea venea toată echipa de la acea emisiune, eu fiind iubita unui reporter. Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte pentru că Ștefan Bănică este un artist pe care îl stimez și nu merita să dau din casă o poveste care a ajuns în presă. Nu regret că n-am avut o relație cu el", a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Denise Rifai.

Așadar, povestea dintre Adriana Bahmuțeanu și Ștefan Bănică a rămas una neîmplinită, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru ca amandoi sunt baragladine.
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218