REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

AEROMANIA a preluat modelul Neversea: caută voluntari!

AEROMANIA a preluat modelul Neversea: caută voluntari!

Replica API 19 iulie 2017 | 00:00 344

Un eveniment spectaculos și complex, Aeromania înseamnă mai mult decât ce se vede pe 19 august 2017. Pentru că publicul este tot mai numeros de la an la an, iar exigențele cresc proporțional, Regional Air Services – Aeroport Tuzla (RAS) lansează stagiul de voluntariat pentru cei care vor să se implice în organizarea show-lui de acrobație aeriană. Modelul pare a fi copiat de la cei care au organizat festivalul de muzică Neversea, unde, de asemenea, s-a făcut apel la... voluntari! La aeroportul Tuzla stagiul are durata de 2 săptămâni și „oferă tinerilor șansa de a aduce o contribuție vizibilă în desfășurarea airshow-lui, de a se familiariza cu acțiunile admnistrative, logistice și de protocol și de a-și dezvolta abilitățile necesare organizării de evenimente”, susţin reprezentanţii aeroportului.

Pe lângă ajutorul efectiv de care beneficiază Aeromania în urma activității de voluntariat, obiectivul stagiului constă în creșterea gradului de implicare a tinerilor în programele de acest gen. Regional Air Services vede în voluntariat una dintre cele mai importante resurse ale unei comunități și o metodă eficientă de responsabilizare.

La finalul stagiului, pe langă experiența acumulată, toți voluntarii vor fi recompensați cu diploma care atestă implicarea acestora în organizarea și coordonarea evenimentului. Cei mai buni vor primi scrisori de recomandare. Participarea este gratuită.

Tinerii interesați de acest stagiu pot trimite CV-ul până la data de 1 august 2017.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu sunt de acord. Sunt de acord cu un boicot total din partea tinerilor pentru un eveniment unde organizatorii vor sclavi pe plantatie. Nu voluntariat, frate, INTERNSHIP platit! Scrisorile de recomandare nu fac 2 bani in contextul economic al Constantei. Organizatorii cauta fraieri. Sper sa nu-i gaseasca.
1
0
Schimbati legea voluntariatului si mai vorbim! E o gluma. Oameni gratis pentru orice. Cand ai bani sa ridici avioanele de la sol, ai si bani pentru oameni, dar cei din urma conteaza numai atata vreme cat consuma.
3
0
Primul voluntar : soldatul birjar Oprescu
2
0
Sa ai evenimente si sa nu ai deja tot ce este necesar pentru a face ceva de calitate numai in Ro ai sa vezi si cand vb de evenimente vai de capyl nostru ce irganizatori mai santem in loc sa faca curatenie luna cauta personal in timpul evenimentelor.
1
0
astia o sa cauta voluntari sa le tunda iarba sa mature si sa faca curat in haznaua aia a lui Ivascu. Pentru responsabilizare ... nu pentru altceva. Huaaaaaaaaaaaaaaaaa
4
1
I-auzi: "Regional Air Service vede in voluntariat una dintre cele mai importante resurse ... si metoda eficienta de responsabilizare". Nu mai spune. Si actionarii "Regional Air etc" cand ies sa faca si ei nitel... voluntariat? Si daca metoda voluntariatului nu merge ca sa ii responsabilizeze, vor apela la bici? Ziceti, bai, mocangiilor, ca vreti munca prestata gratis. Doua saptamani! Muie voua!
5
1
eu zbor cu zmeu.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218