REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Aeroportul Kogălniceanu cumpără uniforme pentru angajați: firma contractată, o surpriză!

Aeroportul Kogălniceanu cumpără uniforme pentru angajați: firma contractată, o surpriză!

Replica API 16 decembrie 2019 | 00:00 447

Contract de aproape 100.000 de euro

Contract de aproape 100.000 de euro

Aeroportul Kogălniceanu a cheltuit aproape 100.000 de euro pentru uniforme destinate angajaților săi, în cadrul unei proceduri de achiziție în urma căreia a cheltuit maximul estimat. Câștigătoare a fost desemnată o firmă din București cu un singur angajat, de la care aeroportul a cumpărat uniforme și acum un an, deși atunci a cheltuit de aproape trei ori mai puțin.

Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu SA Constanța a atribuit pe 4 noiembrie 2019 un contract pemtru ”Furnizare echipament tipizat personal aeroportuar (îmbrăcăminte)”, în urma unei proceduri simplificate de achiziție inițiate pe 16 septembrie 2019. Au depus oferte două firme din București: Yukorin Com SRL, care are ca domeniu principal de activitate comerțul cu saltele, deținută de Nicușor Valentin Stan și Frangipani Fashion SRL, specializată în activități de consultanță, controlată de Daniela Shoppmeyer.

Fiecare angajat primește uniforme de 1.400 lei

Câștigătoare a fost desemnată Frangipani Fashion SRL, care va încasa valoarea maximă estimată a contractului, respectiv 374.380 lei, fără TVA. Firma nu se află la prima colaborare cu aeroportul constănțean. În noiembrie 2018, Frangipani Fashion SRL semna un contract similar, tot pentru furnizarea de uniforme angajaților. Atunci, primea însă o sumă mult mai mica, respective 139.000 lei. De această data, la cei aproximativ 260 de angajați ai aeroportului, la valoarea de 374.380 lei rezultă că fiecare va primi haine în valoare de peste 1.400 lei. Societatea bucureșteană a raportat pentru anul 2018 afaceri de un milion de lei și un profit net de aproape 762.000 lei, cu numai un angajat.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stie uflatul de Artagea de unde sa suga...sugeane-ar cucu!
5
0
Costa 6000lei o uniforma!!!!! Artagea fura, nu se mai satura!!! Va rog faceti publice furturile de la aeroport! Veniti sa luati interviuri la angajati, veti vedea ca se cere parte si din salarii si prime!
5
0
Ai asasinat limba romana fmm de aurolac cu internet gratuit.mergi la scoala in mm de imbecil. Cum sa scri ma "schinbare" si "decand" ....ai de mama noastraaaaaa Iar pt 12.25, am sesizat si eu aspectul asta, dar stim bine obedienta acestui site de propaganda psdista.
0
3
Nu mai poate omul sa fure linistit ca voi astia de la replica scrieti de el. Pai va pune seful vostru??? Domnul al carui nume nu il poti pronunta in comentarii???
3
1
Foarte bine ca se vede o schinbare decand este PNL la guvernare
3
3
iti dai seama cat coase amgajatu ala al firmei la masina?zi si noapte ca sa faca atatea uniforme.da asa ajungi boss
1
0
Mari excroci!!,pai aeroportul nu are serviciul achizitii si daca are aia nu stiu de unde sa cumpere uniforme,trebuie sa ii ajute un privat care bineintele isi trage partea lui?.Bai ORBANE si voi P.N.Listilor desfiintati ma AGA de la unitatile de stat pentru ca astia doar isi trag banul,nu au ei treaba cu ce decid directori si la nivel de tara toaca o gramada de bani lunar.Stiu ca sunteti si voi PNListilor bagati in diverse AGA dar ati promis ca puneti stavila risipei din banul public.
2
0
subcontractati in aia a calului activitatea autogarii de 2 bani unei firme cum e globeground in bucuresti si la gara cu autogara
1
0
Cred ca e firma lui ACATRINEI HORIA. Daca era trecuta tranzactia prin Salt Sofia, era sapaga lui ARATAGEA BOGDAN
6
0
Firma asta are subcontractori.Cu un angajat doar deschizi si inchizi usa de la intrare in firma.Si angajatii aeroportului au nevoie de echipament de lucru in fiecare an, ce spune codul muncii?Uite cum se fac banii, maine poimaine firma va avea un angajat-robot care face de toate:contracte, achizitii materii prime,plati,facturi,productie in serie, livrari, incasari, contabilitate de gestiune, declaratii cerute de codul fiscal, angajari de personal si cate altele.Ramane de vazut ce minte inventeaza robotul-minune .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108