REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Joi, 20 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6766
36.4° Constanța Joi, 20 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6766
 

Aeroportul Mihail KOGĂLNICEANU bagă ȘASE MILIOANE de LEI ca să-și schimbe fața

Aeroportul Mihail KOGĂLNICEANU bagă ȘASE MILIOANE de LEI ca să-și schimbe fața

Replica API 27 februarie 2021 | 14:58 2530

Aeroportul Internațional ,,Mihail Kogălniceanu” continuă șirul de achiziții în vederea îmbunătățirii calității desfășurării activităților de aviație. Astfel, la data de 25 februarie, a fost lansată o nouă achiziție cu privire la furnizarea mai multor echipamente aeroportuare.

Achizițiile Aeroportului Internațional ,,Mihail Kogălniceanu” par să nu se termine. De curând aceștia au lansat o nouă achiziție pentru achiziționarea mai multor echipamente aeroportuare. Se dorește furnizarea unui autobuz de pasageri, bandă pentru bagaje, cântar furci autostivuitor, cargo loader, stivuitor electric, dar și un stivuitor convențional, inclusiv punerea acestuia în funcțiune, pregătirea personalului beneficiar, precum și mentenanța și reparațiile în perioada de garanție a produselor. Valoarea totală a achiziției depășește cu mult suma de 6 milioane de lei.

Obiectivul achiziției

Obiectivul general al achiziției îl constituie asigurarea unui nivel ridicat al siguranței pe timpul desfășurării activităților de aviație civilă pe aeroport.

Condiții de participare la achiziție

Ofertanții (ofertant unic/asociați/subcontractanți propuși/terți susținători) nu trebuie să se regăsească în situațiile prevăzute la art. 177, art. 178 și art. 180 din Legea nr. 99/2016, privind achizițiile publice sectoriale.

În etapa de ofertare se va completa DUAE de către toți operatorii economici participanți la procedură: ofertanți/ofertanți asociați/subcontractanți propuși/terț susținători.

Documentele justificative care probează îndeplinirea celor asumate prin completarea formularului DUAE trebuie prezentate, la solicitarea autorității contractante, numai de ofertantul clasat pe primul loc la finalizarea evaluării ofertelor.

Persoanele cu funcții de decizie

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante sunt directorul general -Artagea Bogdan Ionut, director economic – Acatrinei Horia Mihail, director tehnic – Zamani Gheorghe, director dezvoltare – Moldoveanu Anca, director operațional – Suta Nicușor, director resurse umane și juridic – Sârgu Irina-Petronela, responsabil control financiar preventiv – Sinorchian Simona-Liliana. Pe lângă aceștia se află și membrii AGA, Marin Eugen – membru AGA reprezentant MT, Petcu Ramona Zena – membru AGA reprezentant Consiliul Județean Constanta, Meteș Călin-Adrian – membru AGA reprezentant S.C. Fondul Proprietatea S.A., Ivan Elisabeta-Luminița – membru AGA Reprezentant MT.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce numere de telefon au domnii responsabili...sa stim cum sa i premiem
0
0
Baga dracu plugu si oile la pascut dupa , dati banii la biserica mai bine dracilor
3
1
...pentru cursele spre Turcia si Estonia investiti banii astia...ca altceva nu oferiti...O caricatura de aeroport...cel mai neperformant aeroport din Ro....concediati toate pilele si relatiile...aveti cele mai neinspirate rute de zbor ...va bazati pe subventii primite de la stat ...cate zboruri militare vor fi...ca doar nu suntem in razboi...de rute spre Germania...Spania...Italia ati auzit ?....Inapoiatilor !!!
9
1
Ma bufneste rasul! Se tot investeste in aeroportul civil! Intrebare? Cum.se recupereaza investitiile.daca nu sunt curse aeriene? Ce curse a adus actuala conducere de cand este pe.functie? NIMIC! Lasati pe.altii in cazul asta ,care vor sa faca treaba!
9
1
Zamani este creierul la toate. Mare descurcaret este acest individ.. Aluneca usor. La vale.
7
0
degeaba nu e zboruri, nici vara nici iarna k la cluj, zero activitate, ei se joaca dea avioanele
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
324412253819
5/49
271712293632
joker
24193722616